Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Innsikt gir deg oversikt

Dynamics 365

Forretningsløsning laget for vekst

I et marked som stadig blir tøffere, med økt konkurranse og høye krav til effektivitet og nøyaktige data, er det avgjørende å ha et forretningssystem som håndterer utfordringer og kan følge utviklingen i markedet. Microsoft Dynamics 365 forener løsninger for ERP, CRM og BI i en og samme skyløsning, noe som forenkler og forbedrer dine prosesser.

Økt vekst med Dynamics 365 sine verdiøkende funksjoner

ERP-markedet har endret seg drastisk de siste årene. Microsoft Dynamics AX, som senere har utviklet seg til Dynamics 365 – en ren skyløsning, gir virksomheten din en komplett og fleksibel forretningsløsning som forenkler alle prosesser din bedrift måtte ha fra dag en – om det så er produksjon, salg, rapportering eller fakturering. Sammenslåingen av flere Microsoft løsninger til en ren skyløsning har resultert i flere fordeler og utvidet mulighetene til kundene våre.

Dynamics 365 kan implementeres som en eller flere apper for å dekke selskapets behov og forbedre innsikt, kunnskap og arbeidsflyt. Det skybaserte ERP-systemet har funksjoner og muligheter som lar deg vokse langt raskere enn tidligere. Data og innsikt er nå forvandlet til intelligent handling som tillater deg å komponere, endre og utvide prosesser i sanntid.

Ta beslutninger raskere og basert på riktig data

Forretningsprosesser er kjernen i din virksomhet. Det som gjør Microsoft Dynamics 365 unik er hvordan plattformen brukervennlig og enkelt kobler økonomi, salg og drift sammen med CRM, Office 365 og Power BI. Dette forenkler og forbedrer virksomheten sin mulighet for å flytte alle systemer, prosesser og funksjoner ut i skyen for å få raskere tilgang til korrekt data, større fleksibilitet og enklere oppgraderings prosesser.

Bedre effektivitet og reduserte kostnader er gjerne et resultat av å flytte forretningssystemet ut i skyen.

Dynamics 365 består av ulike apper som gir deg en fleksibel og omfattende løsning for forretningsprosessinnovasjon tilpasset din virksomhet og legger til rette for at du skal kunne forutse hvilke produkter og tjenester dine kunder har behov for. Med dataflyt på tvers av løsninger, roller, funksjoner og operasjoner gir løsningen deg effektivt rapporter med et sanntidsbilde av situasjonen slik at du raskt kan ta de gode beslutningene og medarbeiderne har tilgang til de data som trengs for å ha en effektiv hverdag.

Ved å flytte systemer, prosesser og funksjoner ut  i skyen vil du få den allsidigheten og fleksibiliteten din bedrift trenger for å vokse. I praksis betyr dette at du vil oppnå en smidigere drift hvor brukerne får arbeide i et samlet og enklere system, noe som ofte fører til at produktiviteten øker. Drift i skyen gjør det enklere å gjøre endringer og oppgraderinger uten å påvirke forretningsprosessene.

En fleksibel løsning

Microsoft Dynamics 365 er en samling av Microsoft sine forretningsløsninger i skyen. Løsningen består av ulike apper som er frittstående men som samhandler og utnytter data som finnes i løsningen. Det er mulig å implementere en eller flere apper for å dekke selskapets behov. Som nevnt, inneholder løsningen funksjonalitet for både ERP og CRM prosesser, og er tett integrert med Office 365 og andre skyløsninger fra Microsoft. Dynamics 365 er en forretningsplattform som stadig utvikles og berikes med nye applikasjoner, og benytter seg også av en rekke sky-komponenter og teknologier tilgjengelig via Microsoft Azure. Dette gir et stort og bredt mulighetsområde for din bedrift. Løsningen samhandler også med Office 365, og det er rask tilgang til både e-post, Word, Excel, dokumenter med mer.

Lær mer om

Dynamics 365

Om plattformen

Microsoft Dynamics 365 er en del av Microsoft sin sky-plattformen, og benytter Azure som infrastruktur.

Løsningen er en del av et helhetsbilde der dine forretningsprosesser knyttes sammen på tvers av applikasjoner ved bruk av avansert arbeidsflytstyring (Microsoft Flow).

Common Data Service benyttes for utveksling av informasjon på tvers av applikasjonene, og kan også benyttes for å integreres med tredjepartsapplikasjoner.

Brukere vil oppleve at ting henger sammen, enten de jobber i Outlook, Excel, Word, SharePoint, Power BI eller Dynamics 365.

En «Public Cloud» variant av Dynamics 365 gir deg hyppige oppdateringer, noe som gjør at du unngår de store versjonsoppgraderingene som ofte følger med en on-premise løsning.

Bruken av Dynamics 365 med tilhørende grensesnitt for rapportering foregår for det meste i Web ved bruk av HTML5. Dette betyr at alt du trenger er en enhet med internett (mobil, nettbrett, pc) og en valgfri nettleser som støtter HTML5 – det kreves heller ingen installasjoner av klienter.

Azure som infrastruktur

Azure er en sky-infrastruktur der det er Microsoft som drifter og oppdaterer løsningene. Dette betyr at du slipper å tenke på alle investeringer og driftskostnader i forbindelse med en serverpark. Azure inneholder også tusenvis av forskjellige tjenester som kan benyttes i kombinasjon med dine forretningsløsninger, som integrasjonstjenester, IoT tjenester, Machine Learning og prediktive analyser.

En av de store fordelene ved bruk av en skyinfrastruktur er at det går raskt å skalere opp og ned, både med tanke på ytelse og behov for datakraft, tjenester og antall brukere av løsningen. Klikk her for å lese mer.

Prising

Dynamics 365 er priset per bruker per mnd, eller per enhet (pc, nettbrett, mobil) per måned. Leiepris avhenger av hvilke komponenter i Dynamics 365 som ønskes benyttet, hvor Microsoft tilbyr forskjellige «planer» der flere komponenter er priset sammen i en pakke. Axdata tilbyr løsninger og tjenester utviklet av Axdata eller våre samarbeidspartnere inkludert i leieprisen, i tillegg til at vi kan tilby øvrige Microsoft produkter inkludert i leieprisen, som Office 365 og Power BI.

Ulike apper

Customer Service

Støtt kundene når som helst med Dynamics 365 Customer Service. Gi medarbeiderne dine innsikt i analyse og funksjoner for kunstig intelligens som gir økt kundetilfredshet, slik at de kan bruke mindre tid på å lete etter informasjon og mer tid på å engasjere seg.

Les mer
Field Service

Lever enestående kundeopplevelser ved hjelp av Dynamics 365 Field Service for å fordele de riktige ressursen på riktig sted til riktig tid – med alle verktøyene for å lykkes på første forsøk.

Les mer
Finance
Les mer

Automatiser og moderniser globale økonomioperasjoner med Dynamics 365 Finance. Overvåk ytelse i sanntid, forutse resultater, og foreta datadrevne beslutninger for å fremme smidighet og vekst i virksomheten.

Human Resourses

Skap en arbeidsplass der ansatte og forretninger blomstrer med Dynamics 365 Human Resources, HR-løsningen som hjelper deg med å ta vare på medarbeiderne.

Les mer
Sales

Salgsteamet ditt trenger mer enn tradisjonell salgsautomatisering for å reagere på dagens uforutsigbare salgsmiljø – raskt endrede kjøpspreferanser, plutselige endringer i forretningsutsikter og konkurrenter som handler og utvikler seg raskt. Dynamics 365 Sales er en adaptiv salgsløsning som hjelper salgsteamet med å navigere i den moderne salgsvirkeligheten. Sentralt i løsningen er et intelligent, adaptivt system – forhåndsbygd og klart til bruk – som aktivt overvåker et mylder av signaler og omgjør dem til praktisk innsikt.

Les mer
Supply Chain Management

Skap en tilkoblet og fleksibel forsyningskjede for å sikre forretningskontinuitet samtidig som du reduserer kostnader. Få fart i innovasjonen og responder raskt på kvalitetsutfordringer, endring av kundespesifikasjoner og utgåtte deler for å sikre kvalitet og redusere forsinkelser.

Les mer

Med Dynamics 365 får du en komplett forretningsløsning for i dag og fremtiden

Microsoft Dynamics 365 er en fleksibel løsning som med de ulike appene enkelt lar deg tilpasse forretningssystemet til dine unike behov. Samtidig som oppsettet er laget for at du enkelt skal kunne skalere løsningen etter selskapets vekst. Microsoft sin datamodell, Common Data Service, forenkler styringen av data, samtidig som integrering av data på tvers av forretningsprosesser og løsninger blir smidigere. Med lidenskap for faget jobber våre konsulenter kontinuerlig med å optimalisere våre kunders forretningsprosesser og skape verdi med den nyeste teknologien.

Komplekst trenger ikke bety komplisert

Virksomheter trenger komplekse IT-systemer for sine forretningsprosesser, men det trenger ikke nødvendigvis bety at det systemet trenger å være komplisert. Microsoft Dynamics 365 er en enkel, effektiv og brukervennlig plattform som hjelper bedrifter til vekst. Investering i Microsoft Dynamics 365 gir deg blant annet:

  • En samlet oversikt over organisasjonen
  • Bransjespesifikk funksjonalitet
  • Økonomistyring
  • Business Intelligence og rapportering
  • Støtte til salg og markedsføring
  • Innkjøp
  • Prosjekt- og personalstyring
  • En skalerbar løsning

.. og mye mer! Få en effektiv, kraftig og brukervennlig forretningsdrift i ett og samme system.

Se hvordan Microsoft Dynamics 365 kan hjelpe CFOer med å øke vekst og lønnsomhet

Økt effektivitet og reduserte kostnader er gjerne et resultat av å flytte forretningssystemet ut i skyen. Se videoen fra Microsoft for å få innsikt i hvordan du som CFO kan bruke Microsoft Dynamics 365 for Finance for å støtte opp under vekst og lønnsomhet i virksomheten din.

Våre kunder velger Microsoft Dynamics 365

Les om kunder som har valgt å bruke Microsoft Dynamics 365 som sin forretningsløsning her

Les mer om Dynamics 365 for din bransje

Tilleggsløsninger til Dynamics 365

Noen ganger dekker ikke standardløsningen til Microsoft bedriftens behov. Derfor har vi tilleggsløsninger du kan velge mellom for å kunne gjøre forretningsprosessene enda mer effektiv.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du ønsker å vite mer om Microsoft Dynamics 365