Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Dynamics 365 Customer Service

Skap kundeforhold som varer

Sørg for at dine kunder får en personlige kundeservice som skreddersys etter deres behov med Microsoft Dynamics 365 Customer Service. Gjennom en omnikanal plattform som tilrettelegger for førsteklasses kundeservice får kundene den mest effektive kundeservicen. Med tilgang til selvhjelps- og samarbeidsportaler kan kundene enkelt få hjelp med sine problemer. Dette er en løsning som i tillegg til å redusere kostnader tilknyttet support, gir økt kundetilfredshet og økt lojalitet.

Gi kunden den servicen de selv ønsker

I dagens marked forventer kundene rask, pålitelig og nøyaktig kundeservice. Med Dynamics 365 og Customer Service appen legger til rette for at du kan skape verdi ved hvert eneste kontaktpunkt og møte kunden på den kanalen de trives best. Omnikanal oppsettet i applikasjonen lar deg løse saker på tvers av digitale kanaler som Live Chat, Facebook, SMS og mye mer.

I Dynamics 365 Customer Service kan du opprette kunnskapsbanker som gjør det enkelt for dine kunder å få tilgang til serviceartikler som hjelper de å løse problemer selv. Trenger kunden likevel assistanse av en kundeservicemedarbeider kan du enkelt sørge for at kunden får en sømløs opplevelse. Applikasjonen viser kundereisen stegvis, slik at man effektivt kan utføre kundeservice uavhengig om saken må flyttes til ulike agenter eller plattformer.

Gi teamet ditt nye muligheter til å yte god kundeservice

Oppskriften for å utføre utmerket kundeservice er å gi teamet ditt verktøyet de trenger for å lykkes. Dynamics 365 Customer Service gjør det enkelt for agenter å samarbeide og overføre saker til hverandre. Microsoft Teams integrasjonen gjør det også mulig å koble opp fageksperter som sørger for at komplekse problemer kan løses effektivt.

Når kunder oppsøker kundeservice er det viktig å sørge for at ingen henvendelser blir glemt eller utsatt. Sett opp notifikasjoner på kunder som trenger ekstra oppfølging, slik at serviceteamet kan jobbe proaktivt med å løse saker. Ved at agenter raskt kan trekke frem historikken til kunden og få AI-baserte anbefalinger for løsninger, kan de fortløpende sette i gang med problemløsning uten hindringer.

 

Bruk moderen teknologi for å få bedre oversikt over kundeservicen din

Customer Service bruker revolusjonerende teknologi for at du skal kunne ta hånd om dine kunder på best mulig måte. Applikasjonen gir deg tilgang til IoT-diagnose som lar deg gjør smartere anbefalinger og raskere saksbehandling, uten å måtte forlate plattformen.

Gi dine kunder smarte og fremtidsrettete anbefalinger med hjelp fra programmerte boter som bruker reelle data om kunden i sine analyser. Som en del av Microsoft universet, kan Dynamics 365 Customer Service enkelt integreres med andre bransjeledende AI-applikasjoner som Microsoft Power Virtual Agents, Customer Insights og Customer Service Insights.

Muligheter med Dynamics 365 Customer Service

Løsningen bruker kunstig intelligens og moderne teknologi som tilrettelegger for økt kundetilfredshet.  Investering i Dynamics 365 Customer Service lar deg blant annet:

  • Spore kundeproblemer på tvers av ulike saker
  •  Registrere all samhandling relatert til en spesifikk sak
  • Dele informasjon i en kunnskapsbase
  • Sette opp køer og allokere saker til de rette kanalene
  • Sette opp og spore service nivåer gjennom tjenesteavtaler (SLAs)
  • Definere tjenestevilkår gjennom rettigheter
  • Oversikt over lønnsomhet og produktivitet gjennom rapporter og dashboards
  • Sette opp og planlegge tjenester

… og mye mer! Dynamics 365 Customer Service gir deg de verktøyene du trenger for å skape gode og langsiktige kunderelasjoner.

Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Les om andre applikasjoner i Dynamics 365

I et marked som stadig blir tøffere, med økt konkurranse og høye krav til effektivitet og nøyaktige data, er det avgjørende å ha et forretningssystem som håndterer utfordringer og kan følge utviklingen i markedet. Microsoft Dynamics 365 forener løsninger for ERP, CRM og BI i en og samme skyløsning, noe som forenkler og forbedrer dine prosesser.

Start reisen mot varige kundeforhold med Dynamics 365 Customer Service

Vi i Axdata er eksperter på Dynamics 365, og har lang erfaring med implementering av flere av applikasjonene i Dynamics 365. Ønsker du å komme i gang med Dynamics 365 Customer Service, bistår vi deg gjerne med vår kompetanse.