Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Dynamics 365 Sales

Selg smartere og moderniser kjøpsreisen til dine kunder

I dagens marked må man tilpasse seg det at kunden sitter på mye makt. Det finnes mange leverandører å velge mellom, og kunden kan enkelt gå til konkurrenten din hvis du ikke møter deres behov. Kunder ønsker seg unike opplevelser, problemfrie transaksjoner og en skreddersydd kjøpsreise når de handler. Med Dynamics 365 Sales, er du ett steg nærmere å skape salgsopplevelsen dine kunder krever.

Skap gode relasjoner mellom kunder og selgere

Dynamics 365 Sales hjelper dine selgere å skape gode relasjoner med kunder gjennom en løsning som samler data på tvers av ulike verktøy som LinkedIn Sales Navigator og Office 365. Slik kan dine selgere enkelt administrere relasjoner i stor skala og bygge tillit gjennom god oppfølging.

Microsoft Voice er et av verktøyene som er inkludert i Dynamics 365 Sales, og gir dine selgere muligheten til å få enda bedre innsikt i sine kunders behov. Ved å kombinere eksisterende kundedata med innsikt fra kundeundersøkelser kan du forbedre salgstallene og justere salgsprosessene etter kundenes ønsker.

Bruk moderne verktøy for å selge smartere

Ikke gå glipp av salgsmuligheter på grunn av dårlig analyse og innsikt. Dynamics 365 Sales kategoriserer dine kundeemner, slik at selgerne kan se de beste salgsmulighetene og identifisere leads som har høyest sannsynlighet for å konverteres til kunder.

Moderne teknologi skaper også muligheter til å få smarte anbefalinger fra applikasjonen når det gjelder samhandling med kunder og leads. Dynamics 365 Sales anbefaler samtaleemner og videre handling med de ulike kontaktene. Applikasjonen gir deg også god oversikt over hvor sterke relasjoner selskapet har til ulike kunder, og hvilke kunder som har behov for ekstra oppfølging for å skape en sterkere relasjon.

Akselerer produktiviteten og få raske resultater

En viktig forutsetning for å ha en smidig og effektiv salgsavdeling er å ha et godt samarbeid med markedsavdelingen. Optimaliser koordinasjonen mellom salg og marked, ved at salgsavdelingen får et bedre innsyn i markedsføringskampanjer. Automatiserte arbeidsflyter mellom marked og salg sørger for at salgskvalifiserte leads blir overført fra marked til salg slik at ingen tid blir mistet.

Løsningen sikrer høy produktivitet og raske resultater gjennom gode samarbeidsverktøy. Her kan hele salgsavdelingen samarbeide med hverandre, eller andre avdelinger, over Microsoft Teams. På denne måten kan de samhandle om dokumenter, salgsavtaler, kontrakter og gjennomføre møter på tvers av geografiske områder. Applikasjonen sikrer også god arbeidsflyt gjennom en sømløs integrasjon med kjente verktøy som Outlook, Excel og SharePoint teknologi.

Muligheter i Dynamics 365 Sales

Denne løsningen gir deg fleksible og innovative funksjoner som tilrettelegger for suksess. Den gir deg blant annet:

  • Tilrettelegger for smartere salg
  • Bygger kundeforhold gjennom engasjement
  • Akselererer produktiviteten i salgsavdelingen
  • Forbedre salgsresultater
  • Øker salg med AI-drevet innsikt
  • Skaper innovative salgsprosesser med en skalerbar løsning
  • Bedre oppfølging av leads
  • Optimaliserer alle salgsmuligheter
  • Forstå dine kunder med 360-graders vurderinger
  • Viser dine selgere anbefalte handlinger

… og mye mer! Dynamics 365 Sales gir deg og dine ansatte de verktøyene som trengs for å lykkes.

Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Les mer om Dynamics 365

I et marked som stadig blir tøffere, med økt konkurranse og høye krav til effektivitet og nøyaktige data, er det avgjørende å ha et forretningssystem som håndterer utfordringer og kan følge utviklingen i markedet. Microsoft Dynamics 365 forener løsninger for ERP, CRM og BI i en og samme skyløsning, noe som forenkler og forbedrer dine prosesser.

Oppgrader dine salgsprosesser i dag

Vi i Axdata hjelper deg gjerne i gang med Dynamics 365 Sales, slik at du kan jobbe mot å skape den best mulige kjøpsreisen for dine kunder. Axdata har lang erfaring med Dynamics 365 plattformen, og har bred kompetanse som får deg raskt og trygt opp i skyen med Dynamics 365 Sales.