Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

E-bok: Trender i et ERP-perspektiv
- Din guide til en ny ERP-løsning

Hva du bør ta hensyn til ved implementeringen av en ny ERP-løsning.

Deres markedet og bedriften er i stadig endring og påvirkes av nye trender innen teknologi og digitalisering. Et moderne ERP-system er hjertet i bedriften, og skaper konkurransedyktige fortrinn. Men hva bør man huske på når man skal få en ny ERP-løsning? Hvordan bør bedriften forholde seg til trender i et ERP-perspektiv? Når er det på tide å modernisere ERP-løsningen for å kunne utnytte disse trendene? Hvordan kan det optimalisere bedriftens effektivitet, omsetningsvekst og risikostyring? Hvordan bør bedriften starte reisen mot en moderne ERP-løsning? 

Det er mye å ta hensyn til når det gjelder anskaffelse av ny ERP-løsning. Ikke minst hvordan man bør forholde seg til trender og muligheten for å utnytte disse ved bruk av et ERP-system. For at du skal få litt hjelp til dette har vi laget et sammendrag i form av denne ERP-guiden.

Denne guiden tar for seg reisen mot en ny ERP-løsning, ting du bør huske på. Blant annet hvordan du med en moderne løsning kan utnytte de viktigste markedstrendene på en best mulig måte, samt flere av de andre viktige aspektene i et forretningsrelevant perspektiv. Last ned e-boken slik at din bedrift står bedre rustet til å ta velinformerte beslutninger som tilrettelegger for suksess.

Du kan blant annet lese om:

  • Viktige trender innen teknologi og digitalisering 
  • Hvordan dra nytte av trendene i et ERP-perspektiv
  • Tegn på at ERP-løsningen ikke er oppdatert
  • Hvordan foreta reisen mot en moderne ERP-løsning
  • Andre selskap sin erfaring

Microsoft Dynamics 365 fra Axdata

Forretningsløsning laget for vekst

I et marked som stadig blir tøffere, med økt konkurranse og høye krav til effektivitet og nøyaktige data, er det avgjørende å ha et forretningssystem som håndterer utfordringer og kan følge utviklingen i markedet. Microsoft Dynamics 365 er en ren skyløsning som forenkler alle prosesser din bedrift måtte ha, fra dag én.

Løsningen kan implementeres som én eller flere apper for å dekke selskapets behov, og forbedrer innsikt, kunnskap og arbeidsflyt. Data og innsikt omgjøres til intelligent handling, og lar deg komponere, endre og utvide prosesser i sanntid.

Axdata er bransjeeksperter

Vi har bred kompetanse og flere års erfaring fra engineering- og produksjonsbransjen. Vi vet hvor avgjørende det er å ha produktinformasjon som er korrekt og uten mangler, som gir reell kontroll.  Med kunnskap og forståelse for bransjen vet vi hva som trengs for å lykkes og hvilke løsninger som dekker både bransjens og bedriftens behov. Vi tilbyr derfor en rekke produkter som gjør din virksomhet rustet for en digital transformasjon og suksess.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om våre bransjespesifikke løsninger og hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Vi har bred kompetanse og hjelper deg med glede.