Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

ERP – Forretningsløsning

Anskaffelse av nytt ERP-system er en strategisk og viktig avgjørelse for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningsløsning tilpasset din bransje og bedrift, og ikke minst er det viktig å velge en partner som vil støtte opp også i etterkant av implementering.

Markedet blir tøffere. Med større konkurranse og kunder som stiller høyere krav en tidligere, blir det desto viktigere å ha en ERP- og forretningsløsning som håndterer alle utfordringer og muligheter på veien mot suksess – enten det gjelder produksjonseffektivitet, endring i lønnsomhet eller evne til å møte de raske endringene i markedet.

Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX håndterer alle prosesser i hele verdikjeden som administrasjon, finans, produksjon, distribusjon og HR. Lær mer om funksjonalitet i Microsoft Dynamics 365 her og Dynamics AX her.

Axdata er sertifisert Microsoft Gold partner og kan levere både on-premise løsninger så vel som Dynamics 365 driftet i skyen. Vårt fokus på optimalisering av forretningsprosesser innebærer å finne riktige løsninger for våre kunder.

Skybasert forretningsløsning

Alle bedrifter, både store og små, har behov for et fullverdig forretningssystem. Likevel ser mange seg ofte hindret til anskaffelse eller oppgradering grunnet høye investeringskostnader og tunge implementeringsprosesser. Skybaserte forretningsløsninger har forandret perspektivet på forretningsdrift og kostnader forbundet med investering i nytt forretningssystem. Drift av forretningssystemet på en skyplattform åpner for en skalerbar løsning hvor du kun betaler for kapasiteten som faktisk benyttes, lavere investeringskostnad og en kortere implementeringsprosess.

Erfaring og lidenskap for faget

Axdata har dyktige konsulenter med lang erfaring fra både store og små implementeringsprosjekter med forretningsløsningen Microsoft Dynamics 365 og ERP- løsningen Dynamics AX. Med lidenskap for faget jobber vi kontinuerlig med optimalisering av bedriftsprosesser og verdiskapning for våre kunder. Vi guider din virksomhet mot å velge riktig forretningsløsning for din bransje. I et hvert implementeringsprosjekt tar vi i bruk Microsoft Dynamics Lifecycle Services (LCS) som er samarbeidsportal fra Microsoft Azure. Microsoft Dynamics Lifecycle Services (LCS) bidrar til å forbedre forutsigbarheten og kvaliteten på implementeringer ved å forenkle og standardisere implementeringsprosessen. Dette sikrer en god prosess fra start og til vi når mållinjen sammen.

Bransjeløsninger og smidige integrasjoner

Axdata har flere bransjeløsninger og integrasjoner som gir utvidet funksjonalitet til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX. Med kompetanse og erfaring har Axdata utviklet flere bransjeløsninger spesielt tilpasset forretningsløsning for produksjon, engineering, energi- og kraftverk og prosjektorientert industri.

Radoy Gruppen

ERP for Energi- og kraftverk

Energi- og kraftverksindustrien gjennomgår hurtige endringer. For din virksomhet er det viktig å holde følge med forandringene gjennom utvikling og ivaretakelse av bedriftsprosesser for god distribusjon og leveranse.
Engineering

ERP for Engineering

Med ERP for engineering får du kontroll på karakteristikker ved dine varer. Microsoft Dynamics 365 kombinert med våre bransjeløsninger håndterer all informasjon om produktet helt fra det er godkjent hos engineering til det er i bruk, slik at både salg, innkjøp, lager, produksjon og service blir ivaretatt.
Produksjon

ERP for Produksjon

Enten din virksomhet produserer deler til et produkt eller står for produksjonen av det ferdige produktet selv, vet vi det er snakk om komplekse og unike prosesser. For å ha oversikt og kontroll er det viktig at du har et forretningssystem som håndterer endringer og støtte alle ledd i produksjonsprosessen. Like viktig er det med en leverandør og partner som forstår din bransje.
Prosjektorientert industri

ERP for Prosjektorientert industri

Leverer din virksomhet produkter og tjenester via prosjekter, eller har behov for kontroll på utviklingskostnader ved nye produkter? Da er det viktig å ha en forretningsløsning som håndterer både vareflyt og prosjektregnskap. Axdata bistår din virksomhet med valg av riktig forretningsløsning for din bransje.

Vårt nettverk av samarbeidspartnere gjør oss i stand til å levere deg de beste tilleggsløsningene til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX for et hvert behov. Vi har eksperter som hjelper din virksomhet med implementering av brukervennlige samhandlingsverktøy som Office 365 og WorkPoint (SharePoint), effektive rapporteringsløsninger som Power BI, CRM løsninger sammen med ProsessPilotene, AtlasXL, dokumenthåndtering med AXtension, samt administrasjonsløsninger som Lessor Payroll.

Axdata Customer Care

Kunden er det viktigste vi har i Axdata, og vi gjør vårt beste for å ta vare på investeringene dere gjør sammen med oss. Vi har derfor et kundeprogram, Axdata Customer Care som sørger for at du som kunde hele tiden blir ivaretatt best mulig.

Dersom du lurer på noe rundt ERP - forretningsløsninger

Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi på det du lurer på.