Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Microsoft Dynamics 365 med Axdata Engineering

Få full innsikt og oversikt med ERP-systemet

Er arbeidsdagen preget av mangelfull informasjon, usikre datakilder og manuelt arbeid? Ønsker du deg full innsikt og oversikt over produksjon, logistikk og økonomi? Da bør du ha et smidig ERP-system som er utviklet for bransjen, og du kan stole på.  

 

Microsoft Dynamics 365 med Axdata Engineering er laget for å håndtere utfordringer som engineerings- og produksjonsselskap opplever, i dag og i fremtiden. Med dette ERP-systemet får dere funksjoner som dekker behov innenfor blant annet økonomi, logistikk, produksjon og innkjøp. I tillegg kan dere koble til ulike moduler etter ønske, som HR, CRM og marketing samt andre funksjoner som AI og IoT.

Med et velfungerende og solid ERP-system kan du bruke tiden din til å skape verdi.  

Axdata er bransjeeksperter

Anskaffelse av nytt ERP-system er et viktig strategisk valg for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningsløsning og like viktig å velge riktig partner for implementering og støtte. Det handler om lidenskap for faget og erfaring fra din industri som til sammen kan optimalisere dine bedriftsprosesser og skape verdi.

Med bred kompetanse og forståelse for engineerings- og produksjons bransjen vet vi hva som trengs for å lykkes og hvilke bransjetilpassede løsninger i tillegg til Microsoft Dynamics 365 som dekker bedriftens behov. Vi tilbyr derfor en rekke løsninger som gjør din virksomhet rustet for en digital transformasjon og suksess.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om våre bransjespesifikke løsninger og hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Vi har bred kompetanse og hjelper deg med glede.