KARRIERE

Har du en genuin interesse for forretningssystemer og digitalisering? Drives du av å utvikle deg sammen med faglig dyktige og løsningsorienterte medarbeidere? Jobber du best i et arbeidsmiljø preget av samarbeid og intensitet, med mulighet for en fleksibel hverdag? Da er Axdata arbeidsplassen for deg.

Vi beskrives ved våre kjerneverdier; engasjert, kompetent, lojal og modig. Hos Axdata har vi fokus på din faglige utvikling og riktige forretningsprosesser med best mulig kvalitet for våre kunder. Gjennom godt samarbeid og genuin interesse for forretningsløsninger sørger vi for at våre kunder får løsninger med høy kvalitet og god kundeservice.

Vil du bli en del av vårt team? Send oss en søknad i dag.

Senior Business Consultant - Finance

Dersom du har solid forretningsforståelse, spesielt innen finans og prosjektcontrolling og ønsker å skape økt verdi for våre kunder – hver dag ønsker vi deg som ny kollega. Vi ønsker oss en kollega som vil være med å rådgi våre kunder om hvordan de på en best mulig måte håndterer sine økonomiprosesser og verdistyring ved bruk av markedsledende teknologi. Dersom du har erfaring fra prosjektdrevet eller produksjonsrelatert virksomhet samt god forståelse for forretningsprosesser, og evne og lyst til å skape gode kunderelasjoner, da bør du lese mer om stillingen.

Forretningskonsulent SCM (Supply Chain Management)

Har du erfaring fra og forståelse for engineeringsbedrifter kan du bidra sterkt i vår visjon om å skape økt verdi for våre kunder – hver dag! Vi ser etter deg som ønsker å delta i spennende og komplekse leveranser som implementeringen av store bransjerettede prosjekter. Har du et brennende ønske om å jobbe med faget i et godt fagmiljø kan vi tilby svært engasjerte og kompetente kollegaer som hver dag er modige og utfordrer kundens prosesser med bruk av teknologien i vår plattform Microsoft Dynamics 365. Kan du i tillegg vise til erfaring med forretningssystemer samt større implementerings- og oppgraderingsprosjekter bør du lese mer om stillingen.

Forretningskonsulenter

Vi opplever en enorm pågang av oppdrag, og derfor ønsker vi å styrke stallen med flere flinke folk. Hos oss får du satt deg inn i Microsoft sin fremtidsrettede Dynamics 365 portefølje, og bruke denne kunnskapen til å hjelpe våre kunder til å få en dynamisk og solid forretningsløsning. Har du noen års erfaring fra et av feltene vi ønsker oss flere forretningskonsulenter, da bør du sende en søknad med en beskrivelse av deg og din bakgrunn samt hvorfor du ønsker å jobbe for oss og en cv. Vi har spennende muligheter for deg i følgende stillinger:

  • Forretningskonsulent Finans
  • Forretningskonsulent HR/Lønn
  • Forretningskonsulent Salgsprosessene
  • Forretningskonsulent Service

Axdata er en Microsoft Gold Partner med et innovativt og dynamisk arbeidsmiljø med sterk fokus på kunnskap og bruk av ny teknologi. Vi leter etter deg som har interesse for Microsoft sin Dynamics plattform og har forståelse for forretningsløsninger. Har du lyst på varierte, men utfordrende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø og ønsker muligheten til å videreutvikle deg både faglig og personlig ser vi frem til å høre fra deg.

Teknisk Arkitekt

Vi har utrolig mange spennende prosjekter på gang, så vi trenger flere tekniske arkitekter. Hos oss vil du få jobbe med flinke kollegaer og spennende kundecase for å utvikle innovative og gode løsninger som dekker kundens behov og beriker Microsoft Dynamics plattformen. Vi ønsker å høre fra deg som er opptatt av å lage de funksjonelle og brukervennlige løsningene. Har du i tillegg noen års erfaring som Teknisk Arkitekt og kunnskap om Microsoft Dynamics plattformen, kan det være du som er vår nye flinke kollega og bør sende oss en e-post for å få vite mer om stillingen i dag.

Åpen søknad

Vi er i en fase med stor vekst og er kontinuerlig på jakt etter dyktige medarbeidere, gjerne med solid erfaring innen Microsoft Dynamics. Vil du jobbe i et spennende selskap som er opptatt av de ansatte sin utvikling og har et innovativt syn på teknologi? Send oss en søknad med CV hvor du beskriver bakgrunnen og erfaringen din, og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss.

Ønsker du å vite mer om oss?