Karriere

Har du en genuin interesse for forretningssystemer og digitalisering? Drives du av å utvikle deg sammen med faglig dyktige og løsningsorienterte medarbeidere? Jobber du best i et arbeidsmiljø preget av samarbeid og intensitet, med mulighet for en fleksibel hverdag? Da er Axdata arbeidsplassen for deg.

Respekt, kompetanse, engasjement og lojalitet. Hos Axdata får du fokus på å finne effektive systemer og riktig forretningsløsninger med best mulig kvalitet. Gjennom godt samarbeid og genuin interesse for forretningsprosesser sørger vi for at våre kunder får løsninger med høy kvalitet og god kundeservice.

Vil du bli en del av vårt team? Se våre ledige stillinger og søk i dag.

Dynamics 365 Forretningskonsulent Produksjon

Vi ser etter erfarne og faglig sterke forretningskonsulenter innen Produksjon og Supply Chain Management. Har du erfaring fra en prosjektrettet produksjons- og/eller ingeniørbedrift, fra implementering av forretningsløsninger innen prosjektindustri, prosessforbedring eller jobber i dag som produksjonssjef, da kan det være akkurat deg vi ser etter.

Les mer

Dynamics 365 Forretningskonsulent SCM/logistikk

Vi søker deg som har evne og lyst til å skape gode kunderelasjoner og har stor interesse for teknologi og digitalisering. Du motiveres av både prosjektarbeid i team og selvstendige oppgaver, og tar ansvar for å levere kunnskap på et godt faglig og kvalitativt nivå. I tillegg er du en faglig sterk forretningskonsulenter innen Supply Chain Management, med fokus på vareflyt og logistikk.

Les mer

Åpen søknad

Axdata er i stadig vekst og er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere med solid erfaring innen Microsoft Dynamics. Vil du jobbe i et spennende selskap som er i vekst og har et innovativt syn på teknologi? Send oss en søknad med CV hvor du beskriver bakgrunnen og erfaringen din, og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss.

Ønsker du å vite mer om oss?