KARRIERE

Har du en genuin interesse for forretningssystemer og digitalisering? Drives du av å utvikle deg sammen med faglig dyktige og løsningsorienterte medarbeidere? Jobber du best i et arbeidsmiljø preget av samarbeid og intensitet, med mulighet for en fleksibel hverdag? Da er Axdata arbeidsplassen for deg.

Vi beskrives ved våre kjerneverdier; engasjert, kompetent, lojal og modig. Hos Axdata har vi fokus på din faglige utvikling og riktige forretningsprosesser med best mulig kvalitet for våre kunder. Gjennom godt samarbeid og genuin interesse for forretningsløsninger sørger vi for at våre kunder får løsninger med høy kvalitet og god kundeservice.

Vil du bli en del av vårt team? Send oss en søknad i dag.

Business Intelligence Arkitekt

Vi har en stor etterspørsel etter BI- og Datavarehustjenester så vi trenger en arkitekt med erfaring innen implementering av Microsoft Business Intelligence for å hjelpe våre mange spennende kunder med å få gode løsninger. Dette er en stilling for deg som er har lyst til å levere gode beslutningsverktøy som er tilpasset behovet til kunden, som utnytter data som ligger i selskapet og kan brukes for å oppnå bedre beslutningsgrunnlag. Liker å skape resultater sammen med andre og trives med å jobbe med design, modellering og revisjon av BI arkitektur, da bør du lese mer om stillingen.

Forretningskonsulent SCM (Supply Chain Management)

Vår nye Forretningskonsulent har evne og lyst til å skape gode kunderelasjoner og har stor interesse for teknologi og digitalisering. Du motiveres av både prosjektarbeid i team og selvstendige oppgaver, og tar ansvar for å levere kunnskap på et godt faglig og kvalitativt nivå. Forståelse for forretningsprosesser samt evnen til å relatere disse til rådgivning og produktfunksjonalitet, ligger naturlig for deg. I tillegg har du god gjennomføringsevne, er strukturert og målorientert.

Forretningskonsulenter

Vi opplever en enorm pågang av oppdrag, og derfor ønsker vi å styrke stallen med flere flinke folk. Hos oss får du satt deg inn i Microsoft sin fremtidsrettede Dynamics 365 portefølje, og bruke denne kunnskapen til å hjelpe våre kunder til å få en dynamisk og solid forretningsløsning. Har du noen års erfaring fra et av feltene vi ønsker oss flere forretningskonsulenter, da bør du sende en søknad med en beskrivelse av deg og din bakgrunn samt hvorfor du ønsker å jobbe for oss og en cv. Vi har spennende muligheter for deg i følgende stillinger:

  • Forretningskonsulent Finans
  • Forretningskonsulent HR/Lønn
  • Forretningskonsulent Salgsprosessene
  • Forretningskonsulent Service

Axdata er en Microsoft Gold Partner med et innovativt og dynamisk arbeidsmiljø med sterk fokus på kunnskap og bruk av ny teknologi. Vi leter etter deg som har interesse for Microsoft sin Dynamics plattform og har forståelse for forretningsløsninger. Har du lyst på varierte, men utfordrende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø og ønsker muligheten til å videreutvikle deg både faglig og personlig ser vi frem til å høre fra deg.

Teknisk Arkitekt

Vi har utrolig mange spennende prosjekter på gang, så vi trenger flere tekniske arkitekter. Hos oss vil du få jobbe med flinke kollegaer og spennende kundecase for å utvikle innovative og gode løsninger som dekker kundens behov og beriker Microsoft Dynamics plattformen. Vi ønsker å høre fra deg som er opptatt av å lage de funksjonelle og brukervennlige løsningene. Har du i tillegg noen års erfaring som Teknisk Arkitekt og kunnskap om Microsoft Dynamics plattformen, kan det være du som er vår nye flinke kollega og bør sende oss en e-post for å få vite mer om stillingen i dag.

Åpen søknad

Vi er i en fase med stor vekst og er kontinuerlig på jakt etter dyktige medarbeidere, gjerne med solid erfaring innen Microsoft Dynamics. Vil du jobbe i et spennende selskap som er opptatt av de ansatte sin utvikling og har et innovativt syn på teknologi? Send oss en søknad med CV hvor du beskriver bakgrunnen og erfaringen din, og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss.

Ønsker du å vite mer om oss?