Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Misjon og kjerneverdier

I Axdata er vi opptatt av at kunden får den beste løsningen, om det er Microsoft Dynamics eller våre egenutviklede Axdata tilleggsløsninger, men vi er også opptatt av de ansatte. Vi er opptatt av at du som ansatt skal få faglig og personlig utvikling, at alle blir ivaretatt og trives. Dette gjør at vi har gode medarbeidere, og et godt arbeidsmiljø hvor alle yter det lille ekstra, både for kollegaene og kundene. I bunnen for for å lykkes som selskap og kollega har vi en Misjon og et sett med kjerneverdier som beskriver oss:

Misjon:

Vi skaper verdi for våre kunder – hver dag

 

Gjennom vår erfaring, kunnskap og dyktige medarbeidere ønsker vi hver dag å bidra til å skape utvikling og vekst for våre kunder gjennom å levere trygge og smarte løsninger – sammen og hver for oss.

Dynamics 365 Talent

Kjerneverdier:

Engasjert

Vårt smittende engasjement, begeistring og nysgjerrighet driver den enkelte ansatte og oss som selskap mot nye mål og resultater, både for våre kunder og kollegaer. Vår “på-faktor” gir våre kunder og partnere den service og den fokus de forventer og fortjener.

Med latter og et smil om munnen bidrar vi alle til å skape en god kultur og en trivelig og hyggelig arbeidsplass. Vi sprer optimisme, pågangsmot og stolthet som løfter både oss, våre samarbeidspartnere og kunder, til videre vekst og utvikling.

Kompetent

Våre ansatte har et stort erfaringsgrunnlag med en lang og stolt historie. Med den enkeltes kunnskap og innsikt skaper vi trygghet og troverdighet blant kolleger, partnere og kunder – noe som gir et godt grunnlag for utvikling, samarbeid og vekst. Med vår unike fag- og bransjekunnskap vil våre kunder oppfatte oss som ledende, innovative og løsningsorienterte.

Vår nærhet til markeder og kunder kombinert med stor faglig kompetanse og ledende teknologi, gjør at vi raskt kan legge til rette for gode løsninger som gjør våre kunder attraktive og lønnsomme – nå og i fremtiden.

Lojal

Bedriften er bygget på et solid grunnlag hvor ansatte viser hverandre og kunder respekt og felles ansvarsfølelse. Vi støtter hverandre kollegialt og er lojale mot valg og beslutninger som tas. Vi skal ha det høyt under taket, men samtidig ha respekt for ulikheter og at andre har andre meninger enn oss selv.

Tillit og trygghet er viktig for å kunne prestere alene og sammen mot et felles mål om å levere gode og smarte løsninger til våre kunder, med ulike behov. Respekt og lojalitet er ikke noe vi får, men noe vi jobber hardt for å fortjene – hver dag. Våre kunder skal kunne stole på oss og våre leveranser.

Modig

Vi er en uredd og modig bedrift som er fremoverlent, tar initiativ og viser handlekraft. Gjennom vårt pågangsmot og innsatsvilje strekker vi oss litt lengre for våre kunder og deres ulike behov. Det finnes alltid en løsning. Vi skal være modige i hverdagen og tørre å utfordre etablerte sannheter i ulike bransjer og hos våre kunder.

Med et åpent sinn, gode ideer og en offensiv holdning har vi høye ambisjoner for utvikling (egen og andres), og vi jakter hele tiden på nye muligheter for innovasjon og vekst.

Velkommen til Axdata

Axdata – En historie om lidenskap for ERP og forretningsløsninger

Som selskap har vi en lang og rik historie. Noe som har gitt oss verdifull erfaring med å hjelpe kunder til å forbedre forretningsprosessene sine. En erfaring om vi har transformert til kunnskap som vi hver dag bruker til å skape verdi for våre kunder. Les mer om hvordan vi er som selskap.
Axdata ikon

Våre bransjer

For at vi skal gjøre en best mulig jobb for våre kunder, har vi valgt å spisse vår kompetanse mot enkelte bransjer. På denne måten kan vi sikre at vi er kompetanseledende og se hvilket behov de ulike bransjene har, slik at vi på en bedre måte kan skape verdi for våre kunder – hver dag.

Kontakt oss

Dersom det er noe du lurer på, ta kontakt så svarer vi deg gjerne.