Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Axdata

Om oss

Anskaffelse av nytt ERP-system er et viktig strategisk valg for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningsløsning og like viktig å velge riktig partner for implementering og støtte. Det handler om lidenskap for faget og erfaring fra din industri som til sammen kan optimalisere dine bedriftsprosesser og skape verdi.

Axdata årets Microsoft Partner

Et fremtidsrettet selskap med solid erfaring og unik kompetanse

Flere og flere kunder opplever med hvilken kvalitet Axdata leverer forretningsløsninger, noe som har gitt en sterk vekst de siste årene. Selskapet er i dag er å finne i flere ulike land og har ca. 50 dyktige medarbeidere som hver dag jobber med stor lidenskap for ERP og forretningsløsninger. Vi betjener kunder på tvers av landegrenser og gir alt for å leve etter vår misjon: Å skape økt verdi for våre kunder – hver dag! For Axdata er det ikke bare et fokusområde å ha medarbeidere med sterk kompetanse som leverer teknologikunnskap, optimalisering av arbeidsprosesser og forretningsutvikling, men vi er også opptatt av at du skal bli godt ivaretatt som kunde etter at løsningen er satt i drift.

Våre kjerneverdier er:
Engasjert, Kompetent, Lojal og Modig.

I tillegg har vi en rekke medarbeidere som utmerker seg med ekstra god kompetanse og engasjement for Microsoft teknologi, og som er i tett dialog med Microsoft F&U. Dette betyr at vi er med på å påvirke videreutviklingen av løsningene og har god innsikt på veien videre. Noe som gjør at vi tidligere kan stake ut riktig kurs for våre kunder i samsvar med utviklingen. Vi har ikke ønske om å være store og upersonlige, men er en dedikert partner som har fokus på deg som kunde og vi bryr oss om din hverdag og fremtid.

Les mer om vår misjon og kjerneverdier

Axdata – En historie om lidenskap for ERP og forretningsløsninger

Den lange historien om Axdata begynner en desemberdag i København i 1997. En gruppe nyskapende mennesker med sterk lidenskap for ERP kommer sammen og danner det som i dag har vokst til å bli Axdata Group. Oppstarten av Axdata begynte da tidligere medarbeidere av Damgaard, som utviklet og leverte både Concorde XAL og Axapta, gikk sammen og etablerte Axdata A/S og begynte umiddelbart med implementering av ERP systemer.

Med et ønske om å hjelpe flere selskap til en bedre hverdag, gikk veien videre med jevn vekst og stadig etablering av nye avdelinger, blant annet flere i Norge og i Australia. Disse årene har vært preget av en rivende utvikling av produkter og marked, spesielt digitaliseringen som har skjedd de senere år har vært spennende, men vi har hele tiden hatt fokus på å utvikle oss som selskap og ligge i forkant av utviklingen med engasjerte og faglig godt oppdaterte medarbeidere.

I 1998 begynte de første ERP implementeringer med hovedfokus på bedrifter innen produksjon, engineering og service – et fokus vi fortsatt har i dag.

I perioden 2001-2005 foregikk den spennende prosessen med å etablerte Axdata i Norge og vi fikk etter hvert et godt fotfeste med kontorer i både Sandefjord og Oslo. Med videre vekst av fornøyde kunder ble flere kontorer etablert og Axdata befestet sin posisjon i det Skandinaviske markedet med flere viktige og suksessfulle ERP-prosjekter. I 2008 fikk vi utmerkelsen Vekstpartner og ble også en del av Microsoft President’s Club – en utmerkelse som går til de 5% beste Microsoft partnerne globalt, og allerede i 2011 ble vi kåret til årets Microsoft Dynamics partner i Norge. I dag er Axdata Gold Microsoft partner i Enterprise Resourse planning og Cloud Platform samt Silver Microsoft Partner Data Analytics i tillegg til Manufacturing Partner.

Våre dyktige ansatte har utviklet bransjespesifikke løsninger som øker verdien på ditt forretningssystem samt at vi leverer kvalitetsløsninger fra våre ISV partnere.

Med lang fartstid og et sterkt fokus på faglig kompetanse fortsetter vi utviklingen og er i dag en kompetent og komplett partner på ERP og skybaserte forretningsløsninger. Våre medarbeidere har selv lang erfaring og stor kompetanse fra industriene og vi fokuserer på å hjelpe deg trygt gjennom hele ERP-implementeringen av Microsoft sine løsninger. Microsoft Dynamics, Axdata bransjeløsninger og våre samarbeidspartnere sine tilleggsløsninger kombinert med våre ansatte sitt engasjement, fremdragende kompetanse og bransjekunnskap gjør at vi effektivt leverer løsninger som optimaliserer forretningsprosessene til våre kunder.

Mer enn 20 år med lidenskap for forretningssystemer

Vi har vært på en svært spennende reise, med mange gode kunder som har bidratt til å utvikle både Axdata som selskap og alle våre gode tilleggsløsninger til Dynamics. Fra en beskjeden start med noen nyskapende mennesker med lidenskap for ERP for 20 år siden til i dag hvor man er etablert i flere land og har ca 50 ansatte. I løpet av disse 20 årene har selskapet betjent opp mot 200 bedrifter og over titusen brukere på både Concorde XAL, Dynamics AX og nå Dynamics 365.

Det er mange medarbeidere som var med å starte opp Axdata som fortsatt er i selskapet, og vi har mange kunder som har fulgt oss hele veien. Det ser vi på som et kvalitetstegn.

Axdata sin lange historie i korte trekk:

1997
Axdata A/S etableres i Danmark med salg og konsulenttjenester til Concorde XAL og Axapta fra Microsoft, primært innenfor produksjon, logistikk, prosjekt og service med utgangspunkt i standardløsningen og våre egne supplerende moduler
1998
Leverer manualskrivning til Axapta versjon 1.0, videreutvikling av moduler og samarbeid med underleverandører
1999
Primært betjening av egne kunder og Axapta
2001
Axdata AS etableres i Norge, med ansatte og Axdata i Danmark på eiersiden
2003
Nytt selskap etableres i Norge, Axdata Sør AS, med ansatte og Axdata i Danmark på eiersiden
2005
De to selskapene i Norge fusjoner til ett selskap med hovedkontor i Sandefjord, og det nye navnet Axdata Norge AS
2008
Med i Microsoft Presidents Club
2011
Mottar prisen for årets Dynamics partner fra Microsoft i Norge
2013
Ansettes samme direktør for Norge og Danmark
2015
Nytt selskap etableres i Australia
2017
Axdata starter et nytt selskap sammen med ansatte fra Axdata, Skywlkr AS
2019
Ny logo og grafisk profil som gjenspeiler Axdata sine kjerneverdier og misjon
2021
Kåret til Årets Microsoft Partner Supply Chain Management & Finance

De første årene har vært en fantastisk reise. Nå bruker vi disse erfaringene til å fortsette den fantastiske reisen og skal videreutvikle selskapet og gode løsninger, i mange år til.

Vår innsikt gir deg den oversikten du trenger for å optimalisere dine bedriftsprosesser. Effektiv styring i ett og samme forretningssystem gir mulighet til å skape verdi nå og i fremtiden.

Organisering og ledelse

I Axdata har vi organisert oss i 4 forretningsenheter; Salg og Marked, Operations, IP samt HR og Administrasjon. Vi er først og fremst vært opptatt av å rekruttere den beste kompetansen tilgjengelig i markedet uavhengig av lokasjon, og er derfor spredd over 3 land med flere kontorer.

Adresser

Med ansatte på flere adresser og i flere land, blant annet i tidssoner hvor våre kunder har produksjon, samarbeider vi godt på tvers av avdelingene og leverer forretningsløsninger til kunder i flere land.

Ta kontakt

Kontakt oss gjerne for å høre hva mer om oss og hva vi har å tilby