Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Smertefri overgang til en moderne forretningsløsning

Bytte ERP-system?

Hvorfor bytte til en moderne ERP-løsning, og på hvilken måte kan det optimalisere en bedrifts effektivitet, omsetningsvekst og risikostyring? Hvordan vet man når det er på tide å bytte ERP-system – og hvordan kan man gjøre det på mest smertefrie måte for bedriften? Hva er andre bedrifters erfaringer? Og hva bør man særlig se etter i en ERP-partner?

Det er mange aktører i en bedrift som er med på å ta beslutningen om et nytt ERP-system. Vi har laget et sammendrag i form av en e-bok som forklarer mange av de avgjørende aspektene i et forretningsrelevant perspektiv. Last den ned her, slik at din bedrift kan nærme seg temaet på en oversiktlig måte og ta en velinformert beslutning.

En ferdig skreddersydd løsning for engineering

Vi vet at det er avgjørende for engineeringselskap å ha produktinformasjon som er korrekt og uten mangler. Uriktig eller mangelfull informasjon fører til ekstra arbeid og kostnader, og gjør leveranser og prosesser unødvendig kompliserte og ineffektive.

Med Microsoft Dynamics 365 sammen med Axdata Engineering, vår ERP-løsning utviklet for bransjen, får du en løsning som gir deg reell kontroll.

For mer informasjon, kontakt oss gjerne

Er det noe du lurer på besvarer vi dine spørsmål med glede