Våre partnere

Axdata har flere samarbeidspartnere som tilbyr en rekke løsninger utover standard funksjonalitet i Microsoft Dynamics, for å kunne tilby deg forretningsløsninger for optimal drift av din virksomhet. Dette er løsninger som beriker Dynamics 365 og gir deg muligheten til å utnytte mulighetene beder. Se oversikten nedenfor over hvem vi samarbeider med og hvilke løsninger vi har til å dekke ditt behov.

Atlas fra Global Software – sanntidsrapporter i Excel

Er du lei av å bruke tid på å hente ut data fra flere områder i Dynamics til Excel? Atlas er en plattform som lar deg samle og hente ut sanntidsdata fra hver modul av Microsoft Dynamics AX og 365, slik at du slipper å forlate Excel samt kan skreddersy rapporter til ethvert prosjekt.

AXtension – dokumenthåndtering

Sikker og strukturert håndtering av din bedrift sine dokumenter og filer kan være avgjørende for din bedrift sine resultater. AXtension har utviklet flere tilleggsløsninger til Microsoft Dynamics 365 og AX som kan integreres i flere industrier. Axdata leverer AXtension sine add-on løsninger for dokument-, prosjekt- og fakturahåndtering.

ExpandIT – mobil informasjonsflyt

Vil ditt selskap kvitte seg med skjema som brukes til å formidle informasjon mellom utegående ansatte og kontoret? Mobile Service Management er utviklet for digitalt å støtte forretningsprosesser i Dynamics 365 der ordre er planlagt og opprettet, så blir sendt til et team eller en ansatt i feltet. Samtidig som brukeren kan registrere arbeid og på samme tid holde planleggere informert.
Experian virksomhetsdata og kredittopplysninger

Experian – virksomhetsdata og kredittopplysninger

Ser du en nedgang i salg og sliter med å treffe markedet med dine produkter og tjenester? Vår samarbeidspartner, Experian, er en internasjonal leverandør av virksomhetsdata og kredittopplysninger.
Lessor lønnssystem

Lessor – lønnssystem

Lessor Payroll er et komplett og integrert lønnssystem for ERP-løsningen Microsoft Dynamics. Løsningen er fleksibel, svært brukervennlig og sikrer at individuelle behov og forhold som gjelder din bedrift blir løst innenfor standardmodellen.

Mark Information – arbeidsplanlegging og tidsregistrering

ProMark er et onlinesystem til tidsregistrering og planlegging av medarbeidernes arbeidstider, hvor Microsoft Dynamics fra Axdata er integrert i deres løsning. Dette gir kunder en samlet løsning med økt forretningsmessige fordeler.

ProsessPilotene – CRM partner

For at du skal ha best mulig oversikt over kunder og kunne utnytte dataene optimalt, er Customer Engagement delen (tidligere kalt CRM) av Dynamics 365 et verktøy som sørger for at oppdaterte data er tilgjengelig i alle relevante deler av løsningen. Vi har valgt å involvere en av Norges fremste selskap som konsulenter i våre prosjekter når det gjelder Customer Engagement, ProsessPilotene for å få en best mulig leveranse.

SAP Concur Travel

Unngå tidkrevende reiseregninger og krøllete kvitteringer. Den smidige dataintegrasjonen mellom Dynamics 365/AX og SAP Concur Travel gir deg en sikker, automatisert og papirfri end-to-end løsning.

Tabellae

Tabellae – digitalisering av forretningsdokumenter

Tabellae AS er Nordens ledende implementeringsekspert innen Lasernet Output Management. Med Lasernet sin tette integrasjon til Dynamics 365 og AX, kan du enkelt generere data og utforme forretningsdokumenter og rapporter på en effektiv måte. Si farvel til en tung og tidkrevende dokumentgenereringsprosess med Lasernet via Axdata.

Vil du vite mer om våre partnerløsninger

Eller du ønsker å bli partner av oss, ta kontakt.