Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Atlas fra Insightsoftware –
sanntidsrapporter i Excel

Bruk Atlas slik som du liker det

Lagre rapporter, maler og utdrag som kan deles med kollegaer når som helst! Få informasjonen du trenger, når du trenger trenger den og fra hvor som helst. 

Design, lag og del sanntidsrapporter i Excel

Ved å gi tilgang til sanntidsdata fra hver modul i Microsoft Dynamics 365 og AX, lar Atlas brukere opprette kraftige rapporter og presentasjoner uten å forlate Excel. Informasjon som normalt ville bli spredt over flere kilder blir forenklet ved at brukere kan hente data fra forskjellige områder av Dynamics eller fra en rekke andre relasjonsdatabaser til presentasjonskvalitetsrapporter som blant annet passer til Office 365 og Power BI. Atlas lar deg samhandle med Microsoft Dynamics både i skyen og on-premise.

Forenkle informasjon som normalt ville blitt spredt over flere kilder og spar tid og ressurser.

Atlas er fullstendig integrert med Office 365. Bruk Atlas til å sømløst sette in live data fra Microsoft Dynamics sine finansielle rapporter, kontrakter, PowerPoint presentasjoner, e-poster, og mer. Brukere kan også enkelt lage maler som laster opp data tilbake i Dynamics 365 og AX.

 

Effektiviser din rapporteringsstruktur med Atlas

 

   • Lag dynamiske rapporter fra hele Office pakken.
   • Lag maler som kan lagres for senere bruk og lastes opp i Microsoft Dynamics.
   • Bruk Atlas til å sette inn live data fra Microsoft Dynamics til økonomiske rapporter, kontrakter, Power Point presentasjoner, e-poster, og mer.
   • Samle data fra forskjellige kilder til en samlet rapport
   • Bruk Atlas som sidebar
   • Spar tid ved å lagre utdrag og maler som kan brukes senere
   • Publiser Atlas rapporter i Office 365, OneDrive og Power BI

Bruk Atlas som sidebar eller som et fult visualiseringsbilde. Atlas Sidebar lar deg skreddersy rapporter som passer til hvert spesifikt prosjekt, og gir en ryddig og oversiktlig opplevelse. Bruk Atlas som Sidebar eller et fult visualiseringsbilde for å se detaljer.

Atlas blir levert av Insightsoftware som er en ledende tilbyder av Microsoft Excel basert rapportering og automatiserte løsninger som støtter ERP løsninger som Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX samt Power BI. Løsningene blir bruk i over 60 land, av mer enn 4 500 kunder og har flere enn 75 000 brukere.

Virker Atlas som et produkt som kan hjelpe dere til å bli mere produktive? Kontakt oss så hjelper vi dere.

Microsoft Dynamics 365 kan kombineres med en rekke ulike berikende tillegstjenester.

Les om flere av våre partnere og ISV løsninger som er med å utnytte Dynamics 365 på en bedre måte. Finn løsninger som bidrar til at dere bruker løsningen på en optimal måte.