Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

e-Con Solutions –
konfigurator løsninger

I mer enn 10 år har e-Con konfigurator løsninger vært kjent for sin omfattende og brukervennlige integrasjon med Microsoft Dynamics. Spar tid og penger med e-Con Solutions CPQ-verktøy som hjelper deg med å opprette tilbud, forslag og bestillinger, beregninger, prosjekter og dokumenter på en effektiv og oversiktlig måte.

Utviklet for å passe som hånd i hanske med Microsoft Dynamics

Flere konfiguratorløsninger kan integreres med både Microsoft Dynamics AX og 365, men disse bruker ofte databaser som krever opplastning av data og fører til at informasjon ikke vises i sanntid. e-Con sine CPQ (Configure Price Quote) løsninger fungerer direkte med systemets database og sørger for at all informasjon alltid er oppdatert. Konfigurasjonsresultater kan gjøres tilgjengelig i alle områder systemet for umiddelbare systemoppdateringer.

Utviklet for å passe som hånd i hanske med Microsoft Dynamics

Flere konfiguratorløsninger kan integreres med både Microsoft Dynamics AX og 365, men disse bruker ofte databaser som krever opplastning av data og fører til at informasjon ikke vises i sanntid. e-Con sine CPQ (Configure Price Quote) løsninger fungerer direkte med systemets database og sørger for at all informasjon alltid er oppdatert. Konfigurasjonsresultater kan gjøres tilgjengelig i alle områder systemet for umiddelbare systemoppdateringer.

Har din bedrift behov for en integrert konfigurator i Dynamics AX eller 365, er e-Con sine løsninger å anbefale som en stabil integrasjon.

 

Nøkkelegenskaper

  • Jobb i et brukergrensesnitt som ser og føles ut som Microsoft Dynamics 365 og bygg prosjektkonfigurasjoner, salgsordre, tilbud, serviceordre og kontrakter.
  • Dokumenter kan bli opprettet i Microsoft Office format, som gir et profesjonelt uttrykk.
  • Jobb med løsningen online i nettleseren din, på tablet og smarttelefon.
  • Bruk e-Con Smart Client og jobb offline, brukere kan replikere systemdata og synkronisere alle endringer tilbake i Microsoft Dynamics 365.

 

Les mer om de ulike konfiguratorene nedenfor eller klikk her for å teste i e-Con sin demo-lab

 

Salgskonfigurator for Dynamics

Dagens kunder ønsker stadig alternativer og tilpasninger, de vil ha de mest komplekse ordrene levert på rekordtid og til slutt forventer de et raskt svar på endrede krav til salgsavtaler. For å gi kundene det de vil ha trengs det et verktøy som øker hastigheten på tilbudstiden, sikrer nøyaktighet og gjør salg av tilpassede produkter og tjenester like enkelt som å selge standardtilbud.

Med e-Con salgskonfigurator lager selgere tilbud som umiddelbart kan konverteres til bestillinger.

Det er ikke nødvendig å søke etter informasjon fra prislister, brosjyrer, gamle tilbud eller andre kilder. I stedet kan de åpne salgskonfiguratoren via en smarttelefon, nettbrett, Microsoft Dynamics eller en nettleser og enkelt fylle ut et bestillingsforslag. E-Con tilbyr 2D- og 3D-visualiseringer, og kontinuerlige beregninger for funksjoner, priser, rabatter, marginer og mer, med Informasjon som trekkes direkte fra Dynamics-databasen, og alltid er aktuell og nøyaktig.

 

Produktkonfigurator for Dynamics

En rask og kostnadseffektiv ordreprosess er viktig for selskaper som selger, produserer og distribuerer tilpassede produkter og tjenester. Rask, fleksibel produktkonfigurasjon er like viktig for å sikre at virksomheten unngår kostbare feil, overskride frister og avfall. Dette samtidig som dagens kunder forventer tilpassede alternativer for selv de mest vanlige produktene og tjenestene, de ønsker raske og enkle valg selv for komplekse tilbud og de forventer rask omstilling og levering. Disse kravene møtes med produktkonfiguratoren.

Alle brukere jobber med relevant informasjon og umiddelbare oppdateringer sikrer raske og kostnadseffektive prosesser.

Samtidig organiserer løsningen alle alternativer og bruker logikk for å beregne mulige og umulige kombinasjoner. 

 

Prosjektkonfigurator for Dynamics

Å lage et tilbud til en kunde innebærer ofte mer enn å tilpasse tilbudet og prise et produkt. Hvis prosjektaktiviteter er involvert må du beregne inn tid, logistikk og kostnader som kan inkludere installasjon, transport, reise og losji, opplæring og andre elementer, det må beregnes ressurser, materialer og risiko. Denne informasjonen tjener som grunnlag for prisestimater og planlegging. I tillegg ber kunder ofte om endringer og justeringer etter å ha mottatt et forslag, noe som krever betydelig arbeid. 

Med prosjektkonfiguratoren kan selskap kraftig redusere tiden og innsatsen de ansatte bruker på «tilpassede» budsjettprosjekter ved å automatisere og standardisere prosesser for forslag og tilbud.

Ved å bruke prosjektkonfiguratoren til å sette kostnadskontroll i fokus, og med faste men fleksibel konfigurasjoner kan du sikre nøyaktighet for prosjektkostnadene og sørge for at essensielle elementer ikke utelukkes.

 

Ettersalgskonfigurator for Dynamics

Hvordan kan du forvente lojalitet dersom registrering av kundehenvendelser ikke er presis og serviceordrer ikke inneholder all informasjon? Du kan ende opp med feil deler, feil ressurser og stillstand som ødeleggende for god kvalitet på servicen. 

Ettersalgskonfiguratoren hjelper med å etablere gode kundeforhold ved å inkorporere alle ettersalgsaktiviteter i produktets livssyklus. Konfiguratoren forbedrer hastigheten og nøyaktigheten ved å finne og bestille reservedeler, den strømlinjeformer tjenesteanropsregistrering og genererer automatisk serviceordrer, inkludert materialer, ressurser og kostnader.

Du kan forsikre kundene om at du vil møte servicekravene effektivt, nøyaktig og kostnadseffektivt

Med kunder i mer enn 300 bransjer og 25 land har e-Con vist at de leverer et produkt som er et enkelt og solid valg dersom du bruker Microsoft Dynamics. Det er mer enn 25 000 CPQ brukere som hver dag utnytter muligheten til å snu kompleksitet til suksess og med velprøvde og innovative løsninger bringer de sammen alt og alle som har med konfigurasjon å gjøre, fra starten på et tilbud til ettersalg.

Lær mer om e-Con konfigurator løsninger

e-Con er den eneste på markedet som utelukkende er utviklet for Microsoft Dynamics, noe som gjør e-Con til en kompetent og sikker samarbeidspartner. Kontakt oss for å lære mer om konfigurator løsninger og hvordan disse kan operere sammen med Dynamics.
Berikende løsninger til Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 kan kombineres med en rekke ulike berikende tillegstjenester

Les mer om våre partnere go ISV løsninger som er med å utnytter Microsoft Dynamics 365 på en bedre måte. Finn løsninger som bidrar til at dere får mer ut av Dynamics 365.