Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Experian –
virksomhetsdata og kredittopplysninger

Mobile Services – grunnlaget for videre vekst

Ser du en nedgang i salg og sliter med å treffe markedet med dine produkter og tjenester? Vår samarbeidspartner, Experian, er en internasjonal leverandør av virksomhetsdata og kredittopplysninger.

Nye tider, nye behov

Det som fungerte for bare et tiår tilbake, fungerer dessverre ikke like godt lenger. Kundene er mer informerte og markedet har endret seg i en lang mer digital retning. Likevel er det vanskelig å sette fingeren på hva som skal til for å endre kursen for å nå dine mål om for eksempel et bedre resultat, økt salg eller redusert risiko.

 

Experian virksomhetsdata og kredittopplysninger

Experian er verden største leverandør av data, analyse og statistiske modeller. Med sterk kompetanse og god erfaring, hjelper Experian bedrifter med målrettet markedsføring, automatisere beslutningsprosesser, styre kredittrisiko og forebygge svindel. Axdata leverer Experian virksomhetsdata og kredittopplysninger som kan integreres i Dynamics 365.

 

Kredittsjekk og overvåking

20 norske virksomheter går konkurs hver dag. Er det fare for at noen av dine kunder kan gå konkurs i nærmeste fremtid? Senk risikoen ved å ta en kredittvurdering av dine forretningsforbindelser. Experian har verktøyet som lar deg ta velbegrunnede kredittbeslutninger ved å ta en kredittvurdering av dine nåværende og potensielle kunder. Databasen oppdateres daglig, og løsningen er oversiktlig og brukervennlig. Kort fortalt hjelper Experian deg med å si ja til de lønnsomme kundene.

 

Analyse og dokumentasjon

Enten du skal inngå et nytt samarbeid eller vurderer fortsettelsen av et eksisterende, er det gunstig å ha et innblikk i selskapets økonomi for å styrke beslutningsgrunnlaget. En objektiv dokumentasjon kan også benyttes som et salgsfremmende virkemiddel ved for eksempel anbud eller søknad om lån. Experian tilbyr foretaksanalyse (for AS, ASA og ENK) , bransjeanalyser, verdivurderinger, konkurrentanalyse og kundeavtale som en produktpakke. Opplysningene som hentes ut fra Experians database er oppdaterte og kvalitetssikre.

 

Troverdighet

Bruker du din gode kredittverdighet? Ved å vise til din gode kredittverdighet, viser du at virksomheten er en seriøs og troverdig partner det er trygt å handle med. Bruk Experian sitt kredittscorebevis som et overbevisende argument, og ta konkurransefortrinn ved å skape troverdighet og vise god overlevelsesevne.

 

Salg og Markedsføring

Vet du hvem dine potensielle kunder er? Ikke kast bort unødvendig tid og ressurser på virksomheter som ikke er interessert. Experian tilbyr løsninger som gjør det enklere for deg å identifisere nye kunder og se muligheter for å utvide eksisterende relasjoner. Experian har verktøy som hjelper deg med å definere dine målgrupper med markedets mest moderne og brukervennlige markeds- og selekteringsverktøy. Utnytt din virksomhet sitt markedspotensial, og finne spesifiserte adresselister til næringslivet.

Experian er verdens største leverandør av data, analyse og statistiske modeller. De hjelper bedrifter med å styre kredittrisiko, forebygge svindel, målrette markedsføring og automatisere beslutningsprosesser. De hjelper også enkeltpersoner med å kontrollere deres kredittscore og beskytte seg mot identitetstyveri. Experian ble i 2015 kåret til et av verdens mest innovative selskaper av Forbes magazine.

Ønsker du å vite mer?

La oss fortelle deg om Experian virksomhetsdata og kredittopplysninger og hvordan dette kan øke bruksmulighetene I Dynamics 365.
Berikende løsninger til Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 kan kombineres med en rekke ulike berikende tillegstjenester

Les mer om våre partnere go ISV løsninger som er med å utnytter Microsoft Dynamics 365 på en bedre måte. Finn løsninger som bidrar til at dere får mer ut av Dynamics 365.