Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Lessor –
lønnssystem

Lessor Payroll er et komplett og integrert lønnssystem for ERP-løsningen Microsoft Dynamics. Løsningen er fleksibel, svært brukervennlig og sikrer at individuelle behov og forhold som gjelder din bedrift blir løst innenfor standardmodellen.

Lessor Payroll for Microsoft Dynamics

Med Lessor Payroll leverer Axdata en løsning for lønn som passer deres bedrift. Uansett om du har bruk for et lønnssystem som kan håndtere komplekse problemstillinger eller om deres behov er enklere, har vi en løsning til dere. Av erfaring vet vi at det ikke finnes ett lønnssystem som kan tilfredsstille alle bedrifters unike behov, derfor ha vi valgt å samarbeide med Lessor for å kunne levere et fleksibelt og brukervennlig lønnssystem.

Lessor lønnssystem

Systemet er helintegrert med Microsoft Dynamics, som gir en sømløs flyt av data med de ulike Dynamics modulene.

 

Lessor Payroll er et innbygget lønnssystem for Microsoft Dynamics som er tilgjengelig i Norge og Danmark. Systemet har brukergrensesnitt og snarveier som er kjent fra Microsoft Dynamics, noe som gjør det veldig brukervennlig å jobbe med. I tillegg til den tette integrasjonen med modulene i Dynamics gir Lessor Payroll deg flere fordeler.

 

  • Ingen dobbeltregistrering av grunndata som navn og adresse, det hentes direkte fra personalmodulen.
  • Datostyring på alle nivåer som sikrer at du kan være i forkant med arbeidsoppgaver.
  • Ferieregnskap som enkelt gir deg oversikt over feriedager medarbeidere har til gode.
  • Korrekturmuligheter innebygget i Lessor Payroll gir deg et godt verktøy for beregning av lønn, fravær og stamopplysninger.

 

I Lessor Payroll for Dynamics er det mulig å gjøre flere forskjellige uttrekk og lage rapporter ved hjelp av standardfunksjonalitet i Dynamics. Du kan også bruke en bestemt lønnsrapportgenerator som kan hjelpe deg med utskriftene. Alle rapporter og analyser kan selvfølgelig ytterligere bearbeides i for eksempel Excel.

 

Lessor lønnssystem er utviklet med fokus på fleksibilitet, sikkerhet og brukervennlighet for å lette de administrative arbeidsprosessene.

Axdata samarbeider tett med Lessor og har utført en rekke implementeringsprosjekter for våre kunder hvor Lessor Payroll er blitt valgt som foretrukket lønnssystem.

 

Fra Lessor tilbyr vi også:

 

LESSOR-Portalen er en online medarbeiderportal som gir økt effektivitet og sikrer bedre service til medarbeiderne. Med denne løsningen kan dere erstatte den tradisjonelle registreringen på papir, med en enkel og brukervennlig elektronisk registrering – online eller direkte i den brukervennlige appen. Dette er et verktøy som optimerer prosesser for stamdataoppdatering, registrering av kilometer, variabel lønn, reiseregninger og registrering av fravær.

Lessor har siden 1972 levert fleksible og brukervennlige lønnssystemer. I dag bruker over 50 000 selskaper en eller flere løsninger fra Lessor for å lette den daglige håndteringen av lønn, fravær og stamopplysninger. Lessor har som visjon å levere et fundament for effektive og tilfredse medarbeidere hos kundene, og er Microsoft Gold Certified Partner – Application Development, noe som bekrefter at de har løsninger av høy kvalitet og alltid er oppdatert med den siste kunnskapen. Noen av våre mange kunder på denne løsningen er: Bodø Energi, Defa, Kelly Services, Lofotkraft, Norsk Titanium, Radøygruppen, Tysse og Vik Ørsta.

Finn ut mer om Lessor Payroll

Kontakt oss for å høre mer om fordelene ved lønnssystemet og hvordan vi kan hjelpe deg med en mere effektiv administrasjon.
Berikende løsninger til Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 kan kombineres med en rekke ulike berikende tillegstjenester

Les mer om våre partnere go ISV løsninger som er med å utnytter Microsoft Dynamics 365 på en bedre måte. Finn løsninger som bidrar til at dere får mer ut av Dynamics 365.