Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Tabellae –
digitalisering av forretningsdokumenter

Tabellae AS er Nordens ledende implementeringsekspert innen Lasernet Output Management. Med Lasernet sin tette integrasjon til Dynamics 365 og AX, kan du enkelt generere data og utforme forretningsdokumenter og rapporter på en effektiv måte. Si farvel til en tung og tidkrevende dokumentgenereringsprosess med Lasernet via Axdata.

En snarvei til effektiv Output Management

Lasernet er en integrert modul til Dynamics 365 og AX som gjør det betydelig enklere å generere data og jobbe med utforming av forretningsdokumenter internt. Verktøyet brukes til å designe innhold, konvertere mellom kjente formater, samt automatisk distribuere utgående forretningsdokumenter og motta inngående meldinger.

Tabellae

Unngå budsjettsprekk og forsinkelser

Dokumentdelen i et ERP-prosjekt kan ofte ende med å bli langt dyrere og mer omfattende enn forventet. Det er vanlig at dokumenter som faktura, tilbud, ordre, ordrebekreftelse og følgesedler m.m, må leveres i et bestemt elektronisk format og med et bestemt innhold. Samtidig kommer det stadig hyppigere nye mottakerspesifikke krav som gjør det nødvendig med løpende endringer i dokumenter. Dette kan være tid- og kostnadskrevende faktorer som kan påvirke bedriftens bunnlinje.

 

Tabellae har lang ekspertise og erfaring med Lasernet og brukere har oppnådd følgende besparelser:

 

  • Gjøre endringer i forretningsdokumenter 10 ganger raskere i forhold til å kode selv
  • 1 til 8 forhold (besparelse) på tidsbruk ved oppgradering av dokumenter
  • Betydelig reduksjon i bruk av eksterne konsulter
  • Betydelig reduksjon i prosjektets risiko

 

 

Profesjonelle dokumenter

 

Gå fra transaksjonsdokument til dokumenter som gjenspeiler bedriftens profesjonalitet.

Lag og generer forretningsdokumenter som gjør det enkelt for mottaker å oppfatte budskapet bedre, og få samtidig en bedre kundeopplevelse. Design dine forretningsdokumenter i Word, InDesign eller andre kjente programmer, og rediger dokumentinnhold enkelt med «drag and drop» funksjon fra Dynamics 365 og AX til et ferdig dokument.

Tabellae_Lasernet2

Tabellae har spesialisert seg på håndtering av ERP-dokumenter og har erfaring med å levere Lasernet til bedrifter som operer innen Axdata sine fokusbransjer. Med Lasernet unngår du å måtte kode dokumenter direkte i Dynamics 365 eller AX.

Vår samarbeidspartner, Tabellae AS, er Nordens ledende implementeringsekspert innen Lasernet Output Management. Tabellae er opptatt av å kontinuerlig bygge kunnskap og kompetanse innen leveranse, implementering og best mulig utnyttelse av Lasernet.

Ønsker du å ha en profesjonell og effektiv dokumenthåndtering?

Kontakt oss så forteller vi deg hvordan dette gjøres mot Dynamcis 365 med Tabellae sin løsning
Berikende løsninger til Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 kan kombineres med en rekke ulike berikende tillegstjenester

Les mer om våre partnere go ISV løsninger som er med å utnytter Microsoft Dynamics 365 på en bedre måte. Finn løsninger som bidrar til at dere får mer ut av Dynamics 365.