Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Axdata Printing & Label extensions

Har du behov for å lage etiketter med strekkoder for dine innkjøpte eller produserte produkter har vi løsningen for deg. Axdata Printing & Label fungerer på alle typer produkter og er ikke bundet opp mot lagersystem eller andre prosesser, i tillegg er løsningen så fleksibel at du kan produsere etiketter når som helst i prosessen.

Vi har utviklet en løsning for å gjøre dette enkelt, samtidig som du drar nytte av bransjestandarden ZPL koding av etiketter. Dette gjør oppsett av design enkelt og fleksibelt og kan gjøres av alle med minimal opplæring på forhånd, da ingen IT-ferdigheter er nødvendig. Dette er en løsning som sikrer at varen får de riktige informasjoner og merkinger inklusive nødvendige strekkoder.

Løsningen er utviklet for å være så lett som mulig og brukervennlighet har vært prioritert i utviklingen. Blant annet kan strekkode lages på forskjellige nivåer og varenummer kan eventuelt benyttes som strekkode.

Løsningen er utviklet for Microsoft Dynamics 365 og kommer med fire forskjellige etikett typer som kan ha sin egen layout og brukes på forskjellige nivåer i systemet. Det er også i løsningen fleksibilitet i valg av etikett skriver, om det skal være den samme eller ulike for der du skriver ut etikettene. På etiketten kan du også velge om du for eksempel skal skrive ut bruker ID eller navn.

Axdata Printing & Label extension (eksempel)

Hvorfor bruke strekkoder:

Strekkoder gir bedre data. En strekkode kan brukes til lager- og prisinformasjon, noe som gjør det mulig å raskt innhente data om begge deler. Videre kan strekkoder tilpasses slik at de inneholder annen relevant informasjon etter behov. De gir raske, pålitelige data for en rekke applikasjoner.
• Det er enkelt
• Det er kostnadseffektivt
• Strekkodeteknologi er tilgjengelig nå
• Strekkode eliminerer feil
• Strekkoder gir sikkerhet
• Lagersporing med strekkoder sparer tid

Etikett løsning for Dynamics 365

Løsningen bruker Zebra Programming Lanuage (ZPL) som er et programmeringsspråk fra Zebra Technologies som primært er utviklet for å benyttes til etikett applikasjoner. Med ZPL er det lite programmering og det genereres små filer og er derfor veldig effektivt. I tillegg er dette standard format i en rekke bransjer. Fleksibiliteten i løsningen gjør at du får enkel tilgang til å skrive ut etiketter på 4 forskjellige steder i systemet etter behov:
• On Released products
• On Released products variants
• On Production orders
• On Purchase orders

Denne løsningen gjør at du på en enkel måte kan designe og skrive ut etiketter med strekkoder til å merke produktene med. Med et enkelt oppsett og fleksibilitet i forhold til bruk er Axdata Printing & Label en løsning som passe de aller fleste selskap som har behov for å merke sine produkter med strekkoder for å få bedre kontroll over vareflyten.

Løsningen er i tråd med standardprosesser som finnes i Lagerstyringssystem for å skrive ut etiketter under plukking/lagerføring. For å gjøre det så enkelt som mulig å bruke, har vi designet løsningen slik at du bare trenger å sette opp strekkoder der du har varianter. Hvis etikettsystemet ikke finner en egen strekkode for varen, bruker den varenummeret som strekkode. Noe som fungerer fint i skanneren under WHS-systemet.

Axdata Printing & Label extensions
3.000,-
  • Pris er per installasjon per måned med fritt antall legal entities

Virker dette interessant?

Dersom du ønsker å vite mer om hvordan du kan eliminere feil, få større sikkerhet samt spare tid med strekkoder er det bare å kontakte oss i dag.
Dynamics-365-logo

Microsoft Dynamics 365

I et marked som stadig blir tøffere, med økt konkurranse og høye krav til effektivitet og nøyaktige data, er det avgjørende å ha et forretningssystem som håndterer utfordringer og kan følge utviklingen i markedet. Microsoft Dynamics 365 forener løsninger for ERP, CRM og BI i en og samme skyløsning, noe som forenkler og forbedrer dine prosesser.