Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Axdata shipment booking

Tidsbesparende og oversiktlig integrasjon for Dynamics 365

Jobber du med booking av varetransport vet du at det kan være tidkrevende og omstendelig å få oversikt over alle detaljene, organisere, bestille og følge opp i ettertid. Derfor har vi utviklet Axdata Shipment Booking for deg. En integrasjon for alle som bruker Dynamics 365 Supply Chain Management og eksterne forsendelsesløsninger som nShift.

I en hverdag der det går mye tid til bestilling og oppfølging av transport er det praktisk med en løsning som gjør dette enklere for deg. Vi har den løsningen!

Axdata Shipment Booking er en enkel og rimelig standard integrasjon mellom Microsoft Dynamics 365 og transportløsninger som nShift. Har du andre transportløsninger støtter integrasjonen vår det også. Som bruker av integrasjonen jobber du kun direkte i brukergrensesnitt til Dynamics 365 og slipper å ha flere applikasjoner å forholde deg til. Fra Dynamics 365 bestiller du, sporer og skaffer dokumentasjon samtidig som du har full kontroll over eksisterende ordrer.

For å gjøre det hele enda lettere for deg er Axdata Shipment Booking også en integrasjon som er enkel å implementere.

Nshift logo

Med Axdata Shipment Booking jobber du raskere og har bedre kontroll med «One step booking»

Fordeler med integrasjonen:

 • Du jobber kun i Dynamics 365 med bestilling og oppfølging av transportoppdrag
 • Du effektiviser arbeidet med gjenbruk av data som allerede er registrert i Dynamics 365. Med dette slipper du å navigere til et annet system for å legge inn de samme dataene
 • Du får rask bekreftelse på transportbestilling med sporings informasjon for oppfølging direkte i Dynamics 365, og du kan få direkte utskrift av merkelapper og følgebrev
 • Du får mer detaljerte forsendelsesrapporter og oppfølgingsmuligheter og full oversikt over status på oppdrag direkte i Dynamics 365:
  • Oversikt over forsendelser som er ferdig pakket, men hvor transport ikke er booket
  • Oversikt over forsendelser som er booket, men ikke hentet
  • Oversikt over forsendelser som er plukket opp, men ikke utlevert
 • Du trenger ikke tilgang til transportør integratoren for å få transport eller booking status på ordrene
 • Alltid tilgang til siste versjon
 • Vedlikeholdes av Axdata

Så enkelt er det å komme i gang med å bruke integrasjonen:

Etter å ha bestilt Axdata Shipment Booking er det to enkle trinn før du er klar til å bruke løsningen.

1. Før du kan bruke funksjonaliteten til Axdata Shipment Booking, må du ha en avtale eller konto hos nShift. De fleste selskap som driver med utsendelser av et visst omfang har dette i dag. Når det foreligger en avtale samordnes det med den valgte fraktintegratoren for å sikre at de ønskede frakt alternativene og produktene er satt opp i fraktintegratorenes miljø.

2. Om vi gjør det for deg, eller om du med hjelp av en manual gjør det selv, settes integrasjonen enkelt opp mot en fraktintegrator. Da sikres det at dataene som er registrert på forsendelsen blir konvertert til standardverdiene til selskapet som fraktintegratoren opererer med slik som måleenheter for lengde, volum og masse. Så er løsningen klar til bruk.

Axdata shipment booking

Priser:

Bruk av Axdata Shipment Booking:

5 000,- NOK pr. måned

Bruk av Warehouse Management App Extension:

1 500,- NOK pr. måned

Pris uavhengig av antall selskap og brukere. Tid brukt på installasjon og bistand til konfigurasjon av løsningen kommer i tillegg.

Ønsker du å vite mer om Axdata Shipment Booking?

Kontakt oss gjerne i dag så svarer vi på de spørsmålene du måtte ha.