Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Axdata shipment booking

Tidsbesparende og oversiktlig integrasjon for Dynamics 365

Jobber du med booking av transport vet du hvor tidkrevende og omstendelig det kan være å få oversikt over alle detaljene, organisere, bestille og følge opp i ettertid. Derfor har vi utviklet Axdata Shipment Booking for deg. En integrasjon for alle som bruker Dynamics 365 Supply Chain Management.

I en hverdag der det går mye tid til bestilling og oppfølging av transport er det praktisk med en løsning som gjør dette enklere for deg. Vi har den løsningen!

Axdata Shipment Booking gir deg en enkel og rimelig standard integrasjon mellom Dynamics 365 Supply Chain Management og transportløsninger som nShift. Har du andre transportløsninger støtter integrasjonen vår det også. Som bruker av integrasjonen jobber du kun direkte i brukergrensesnitt til Dynamics 365 og slipper å ha flere applikasjoner å forholde deg til. Fra Dynamics 365 bestiller, sporer og skaffer du dokumentasjon samtidig som du har full kontroll over eksisterende ordrer.

Axdata Shipment Booking er også en integrasjon som er enkel å implementere, for å gjøre det hele enda lettere for deg.

Med Axdata Shipment Booking jobber du raskere og har bedre kontroll med «One click booking»

Axdata shipment booking

Priser:

Axdata Shipment Booking ferdig installert og klar til bruk:

Under 50 000 kolli i året: 3 000,- pr. måned

Over 50 000 kolli i året: 5 000,- pr. måned

Pris uavhengig av antall selskap og brukere. Tid brukt på installasjon og bistand til konfigurasjon av løsningen kommer i tillegg.

Fordeler med integrasjonen:

 • Du jobber kun i Dynamics 365 med bestilling og oppfølging av transportoppdrag
 • Du effektiviser arbeidet med gjenbruk av data som allerede er registrert i Dynamics 365. Med dette slipper du å navigere til et annet system for å legge inn de samme dataene
 • Du får rask bekreftelse på transportbestilling med sporings informasjon for oppfølging direkte i Dynamics 365, og du kan få direkte utskrift av merkelapper og følgebrev
 • Du får mer detaljerte forsendelsesrapporter og oppfølgingsmuligheter og full oversikt over status på oppdrag direkte i Dynamics 365:
  • Oversikt over forsendelser som er ferdig pakket, men hvor transport ikke er booket
  • Oversikt over forsendelser som er booket, men ikke hentet
  • Oversikt over forsendelser som er plukket opp, men ikke utlevert
 • Du trenger ikke tilgang til transportør integratoren for å få transport eller booking status på ordrene
 • Alltid tilgang til siste versjon
 • Vedlikeholdes av Axdata

Hvor enkelt er det å komme i gang med å bruke integrasjonen:

Etter å ha bestilt Axdata Shipment Booking er det to enkle trinn før du er klar til å bruke løsningen.

Hvis du ikke har det, få avtale eller konto hos fraktintegrator: Før du kan bruke funksjonaliteten til Axdata Shipment Booking, må du ha en avtale eller konto hos nShift. De fleste selskap som driver med utsendelser av et visst omfang har dette i dag. Når en avtale er opprettet, må du samordne med den valgte fraktintegratoren for å sikre at de ønskede frakt alternativene og produktene er satt opp i fraktintegratorenes miljø.

Sett opp integrasjonen: Med tilgang til en enkel manual kan du raskt sette opp integrasjonen mot en fraktintegrator. Da sikrer du at dataene som er registrert på forsendelsen blir konvertert til standardverdiene til selskapet som fraktintegratoren opererer med slik som måleenheter for lengde, volum og masse.

Kom i gang med Axdata Shipment Booking i dag

Ønsker du å vite mer om Axdata Shipment Booking så er det bare å kontakte oss.