Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Dun & Bradstreet til Dynamics 365

Kreditt – og markedsinformasjon

Dun & Bradstreet integrasjon til Microsoft Dynamics 365

Integrasjonsmodulen mellom Dynamics 365 og Dun & Bradstreet gjør det mulig å koble kundeinformasjonen din til Dun & Bradstreet kreditt- og forretningsinformasjon. Du kan integrere produkter som kredittinformasjon, kredittvedtak, overvåkningstjenester og tjenester for kundesøk i din forretningsløsning.

Dun & Bradstreet er en av Europas ledende leverandører av digital forretningsinformasjon. Konsernet tilbyr kreditt-, markedsførings- og forretningsløsninger som hjelper mer enn 200 000 selskaper med å minimere risiko, maksimere salg og ta bedre forretningsavgjørelser. Bisnode finnes i 19 europeiske land og har ca. 3000 ansatte

Firmadata

Hurtig tilgang til firmadata

Få hurtig tilgang til stamdata, regnskapstall, kredittopplysninger og mer

Risikoovervåking

Risikoovervåking

Få varsler om viktige forandringer slik at du kan ta riktig beslutning til rett tid

Kredittovervåking

Kredittovervåking

Unngå tap på debitor ved å ved å overvåke kundens kredittverdighet

 Forsikringsovervåking

Forsikring

Overvåk forsikringsavtaler for å unngå tap

Utenlandske data

Utendlanske data

Få tilgang til data fra 265 millioner selskaper over 240 land

Personopplysninger

Personopplysninger

Økt innsikt inn i forbrukere som finnes i din kundedatabase


Dun & Bradstreet integrasjonen for Dynamics 365 Finance er designet for økonomiledere og risikoanalytikere som trenger å vurdere nye kundeemner, samt kunne styre eller administrere prosjekter med flere kunder og leverandører i et robust og skalerbart miljø.

Med bare noen få klikk får du informasjon om bedrifters kredittvurdering, feilpoeng, anbefalt kredittgrense og mer. Overvåk trender i kunde- og leverandørdatabasen din proaktivt, slik at du alltid har en fullstendig oversikt over risikoer og vekstmuligheter.

Bisnode integrasjon til Dynamics 365 Finance

Bisnode integrasjonen til Axdata gir tilgang til en rekke data

Se hvor enkelt det er å bruke Dun & Bradstreet sine tjenester med en Microsoft Dynamics 365 integrasjon.

Bygg din Bisnode integrasjon

Dun & Bradstreet integrasjon er delt opp i ulike løsninger, slik at du kan skreddersy en Bisnode pakke basert på behovet til din bedrift.

 • Firmadata (Grunnpakke)
 • Overvåking (Tilleggspakke 1)
  • Risikoovervåking
  • Kredittovervåking
  • Forsikringsovervåking
 • Personopplysninger (Tilleggspakke 2)
 • Utenlandske data  (Tilleggspakke 3)

Som en grunnpakke tilbyr vi Firmadata integrasjonen fra Dun & Bradstreet til Dynamics 365. Ønsker du å utvide mulighetene i integrasjonsløsningen kan du legge til en eller flere av våre tilleggspakker.

Les mer om de ulike pakkene nedenfor.

Firmadata

Grunnpakke: Få tilgang til Nordens største leverandør av kreditt- og forretningsinformasjon, direkte fra Dynamics 365 Finance med vår grunnpakke for Dun & Bradstreet.

Med Axdatas Dynamics 365 integrasjons løsning til Dun & Bradstreet kan du koble din kundeinformasjon sammen med nordisk Dun & Bradstreet kreditt- og forretningsinformasjon. Integrer tjenester som kredittinformasjon, kredittbeslutninger, overvåkningstjenester og Dun & Bradstreet prospekt-søketjenester. Slik kan du samle forretningskritisk informasjon på ett og samme sted. Dette resulterer i at beslutningstakere i virksomheten får kontroll og oversikt, slik at dere kan skape effektive forretningsprosesser.

Axdatas Dun & Bradstreet integrasjon tilrettelegger for at dere direkte fra Dynamics 365 kan foreta:

 • Firmasøk
  Se stamdata, regnskapstall, kredittinformasjon og mer.
 • Segmentering av markedet
  Oppdag nye målgrupper
 • Oppgradering av data
  Oppgrader eksisterende data i forretningsløsningen gjennom unike ID
 • Stamdataoppdatering
  Tilgang til aktuell og oppdatert data til en hver tid
 • Integrasjoner
  Korrekt og enkel oppretting av virksomheter

Integrasjoner mellom partnere
Hold deg oppdatert på kunder

Overvåking

Tilleggspakke 1: Hold dere oppdatert på kundenes økonomiske situasjon. I tilleggspakke 1 for Dun & Bradstreet får dere tilgang til data for risiko-, kreditt-, og forsikingsovervåking.

 

Axdata sin tilleggspakke som inneholder Data- og Kredittovervåking oppdaterer din kundedatabase automatisk og hjelper deg å minimere risikoen for tap på dine kunder og leverandører i Norge. Det er viktig å være klar over endringer hos kunder og leverandører. Hvert år i Norge går over 3 500 norske foretak konkurs, mens over 70% av nyetablerte foretak overlever ikke fem år.
Gjennom Dun & Bradstreet overvåkning av dine kunder og leverandører, kan du trygt regne med at du baserer dine kredittbeslutninger og risikovurderinger på oppdatert data. Løsningen er bygget på Axdatas Dun & Bradstreet integrasjon, hvor du får innpass til verdens største bedriftsdatabase. I tillegg får du til tilgang til verktøy som sikrer den bredeste dekningen av kredittinformasjon i verden.
Med Axdatas Overvåknings integrasjon til Dun & Bradstreet kan du gjennomføre automatisk overvåking av:
 • Risiko (Overvåk stamdata og regnskapstall)
 • Kreditt (Overvåk kredittgrense og kredittvurderinger)
 • Forsikring (Overvåk forsikringsavtaler)

Med dette på plass vil du raskt oppleve følgende fordeler:

 • Optimaliserte kredittbeslutninger med nøyaktig kundeinformasjon
 •  Unngå kredittap gjennom kontinuerlig overvåkning av kunder
 • Arbeid med compliance og følg alltid lovverket

Personopplysninger

Tilleggspakke 2: Sørg for at din kommunikasjon er spot-on. Få tilgang til data som gir dypere innblikk i dine kunder gjennom tilleggspakken vår for personopplysninger.

 

Hvor godt kjenner du dine kunder? Vet du hvor ofte de flytter? Hva stemte de ved siste valg? Foretrekker de take-away fremfor å lage mat selv?

Med Dun & Bradstreet data om forbrukere kan du komme tett innpå dine kunder. Få dypere innblikk inn i deres livsstil, adferd, interesser og holdninger. På denne  måten kan du i større grad være i stand til å differensiere din kommunikasjon ut mot kundene. Det blir også enklere for deg å sende riktig budskap, til riktig person, gjennom den riktige kommunikasjonskanalen og til riktig tid. Gjennom personlig og tilpasset kommunikasjon, vil du få oppmerksomheten til dine kunder.

High angle shot of a suitcase packed with various essentials for a traveling businessman
Utlandet

Utenlandske data

Tilleggspakke 3: Få tilgang til rik data fra hele verden med tilleggspakken for utenlandske data hos Dun & Bradstreet.

Den amerikanske data- og analyseleverandøren Dun & Bradstreet har verdens største database av virksomhetsopplysninger. Noe som gir oppdatert informasjon om 265 millioner virksomheter i over 240 land.

Axdata har utarbeidet en utvidelse av vår egen Dun & Bradstreet integrasjonsløsning, slik at verden ligger for dine føtter.

Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Lær mer om Microsoft Dynamics 365

I et marked som stadig blir tøffere, med økt konkurranse og høye krav til effektivitet og nøyaktige data, er det avgjørende å ha et forretningssystem som håndterer utfordringer og kan følge utviklingen i markedet. Microsoft Dynamics 365 forener løsninger for ERP, CRM og BI i en og samme skyløsning, noe som forenkler og forbedrer dine prosesser.

Kontakt oss idag for å komme i gang med Bisnode

Ta kontakt hvis du ønsker å vite mer om integrasjonsløsningen til Bisnode eller for å få en kort demo av løsningen.