Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

SAF-T valideringsløsning til Microsoft standard

Få oversikten enkelt og raskt

For å gjøre SAF-T enklere å håndtere, har Axdata utviklet et valideringsverktøy. Valideringsverktøyet viser henholdsvis feil og validerte data fra XML-filene på en rask, enkel og oversiktlig måte.

Validering til standard Microsoft SAF-T-løsning

Dette tillegget til Microsofts standardløsning ble utviklet i samarbeid med kunder som opplevde flere utfordringer med å identifisere feil data. Modulen er en del av Axdata sin standard SAF-T-løsning, men det er bare mulig å kun ha valideringsmodulen hvis du har Dynamics AX 2012 R3 eller Dynamics 365 og har implementert standardløsningen fra Microsoft.

Valideringsverktøyet kan brukes før data sendes til skattemyndighetene for å identifisere mangler eller når data returneres med en feilmelding. Skatteetaten har et verktøy som oppdager om det er feil i dataene og sender tilbake med en feilmelding. Disse tilbakemeldingene er ofte ikke veldig brukervennlige og krever både tid og innsats fra mottakerens side for å tolke dem. Det kan være en utfordring å finne hvilke feil det er på dataene og ikke minst å forhindre at de dukker opp igjen. Axdata SAF-T valideringsverktøy gjør jobben mye enklere, og det blir lettere å fange opp alle feil, så vel som å unngå at de blir sendt flere ganger.

Enkel å bruke

Verktøyet lar deg for eksempel enkelt se hvilke kunder og leverandører som mangler landskoder. SAF-T-filen kjøres gjennom løsningen og dataene blir sjekket. Hvis det er feil, vil det dukke opp et feilmerke i en feil- og valideringstabell. Balanser blir sjekket, og disse tallene er også lagret i tabellen. Alle data lagres i en feil- og valideringstabell og vises på en felles skjerm.

Fra skjermen er det mulig å korrigere stamdata direkte uten å måtte hoppe til kunde- og leverandørens hoveddataskjerm. Fra valideringstabellen kan du hente feil og valideringsdata i et regneark.

Priser Axdata validering

Dynamics 3.0, Dynamics 4.0, AX2009, AX2012:

  • Modulpris: 4.000 Euro
  • Abonnement: 150 Euro / måned

Dynamics 365 Finance:

  • fra 300 Euro / måned

Funksjoner

  • Data analyse basert på en rekke parametere, og eventuelle feil presenteres på skjermen
  • Datasjekk mot Microsoft Dynamics og konsistens på tvers av seksjoner i hele filen
  • SAF-T-fil importeres og gjennomgås

Ønsker dere å bruke mindre tid på SAF-T? Les mer om Axdata SAF-T-integrasjonsløsning her.

Kontakt oss i dag

Vi hjelper deg med en enklere og mindre tidkrevende SAF-T håndtering