Tilleggsløsninger for Dynamics 365

Få enda mer ut av Dynamics 365 med tilleggsløsninger

For å levere en løsning som er optimal i forhold til selskapets forretningsdrift har vi tilleggsløsninger utover standard funksjonalitet i Microsoft Dynamics 365. Dette er tilleggsløsninger som beriker løsningen og gir deg muligheten til å øke verdiskapingen med forretningssystemet gjennom mer effektive prosesser. Vi har ferdigutviklet løsninger som er skreddersydd for ulike bransjer og dekker bransjespesifikke behov i markedet. I tillegg har vi utviklet en rekke integrasjoner til Dynamics 365 plattformen som gir enklere og raskere tilgang til data. Sammen med våre partnere kan vi tilby en rekke ulike ISV løsninger som øker bruksverdien til Dynamics 365. Vår lange erfaring med tilleggsløsninger gjør at vi kan hjelpe deg med å kartlegge hvilke løsninger som dekker selskapets behov, slik at forretningsløsningen kan utnyttes optimalt.

AxdataIP

Skreddersydde tilleggsløsninger for Dynamics 365

Axdata Løsninger

Axdata Engineering
- Vareinformasjon på detaljnivå

Axdata sin engineeringsløsning gir deg vareinformasjon på detaljnivå, så du kan ta velinformerte beslutninger. For krevende kunder vil du enkelt kunne hente og levere opplysninger om for eksempel miljøfarlige utslipp. I en bransje hvor kundens behov stadig forandrer seg vil løsningen effektivisere endringsprosesser så du kan levere korrekt produkt til korrekt tidspunkt.

Les mer
Axdata ®Expenses Extensions
- Tilpasser standard Expense management til norske forhold

Axdata har utvidet Microsoft sin standard Expense management til å ivareta norske lover og regler, samt forenkle oppsett av masterdata i henhold til Statens reiseavtaler. Vi dekker både skattehåndtering ifm diett, samt import av diettsatser slik at du med få tastetrykk sikrer at ditt oppsett ivaretar både lover, regler og riktige satser. Send oss en e-post for å få vite mer om løsningen.

Send e-post
Axdata Global Frakt
- Gjenspeil verdien av dine varer i transportkostnadene

Når flere forskjellige varer transporteres sammen, dukker det ofte opp utfordringer rundt å fordele transportkostnader. Løsningen Axdata Global Frakt fordeler kostnader rundt transport etter ulike prinsipper som for eksempel vekt eller volum.

Les mer
Axdata Installation
- Sporing av varer

Tilleggsmodulen Axdata Installation gir deg mulighet til å spore alle varer, helt ned på individnivå, direkte i Microsoft Dynamics. Modulen leverer en nøyaktig og detaljert oversikt om varens lokasjon, installasjon og servicehistorikk. Dette forenkler blant annet håndtering av reservedeler, så du kan optimalisere bedriftens servicetilbud.

Les mer
Axdata Leveringsoversikt
- Samlet oversikt over leveranser

Axdata Leveringsoversikt gir deg oversikt over leveranser ut og inn i selskapet. Med denne tilleggsløsningen får du enkelt oversikt over leveranser og eventuelle avvik. Dette gjør det enklere å ta riktige beslutninger og være proaktiv. Slik at du sørger for å ha en best mulig drift samt sørger for god kundetilfredshet.

Les mer
Axdata Printing & Label Extensions
- Produser etiketter med strekkoder

Utvikler for Dynamics 365 og fungerer på alle typer produkter. Løsninger er ikke bundet opp mot lagersystem eller andre prosesser, i tillegg er løsningen så fleksibel at du kan produsere etiketter når som helst i prosessen.

Les mer
Axdata SAF-T rapportering
- Gjør rapporteringen på en enkel måte

Finansdepartementet har endret bokføringsforskriften slik at bokføringspliktige som har bokføringen tilgjengelig elektronisk skal kunne utlevere regnskapsdata i et gitt standard format (SAF-T). SAF-T er et standardformat for utveksling av regnskapsdata utviklet av OECD. Standardformatet spesifiserer regnskapsdataene som skal utveksles og strukturen til dataene. Axdata har ferdigutviklet en Add-On løsning som gjennom et enkelt og effektivt oppsett gjør jobben med å håndterer de lovpålagte krav som blir stilt mindre komplisert og tidkrevende.

Les mer
Axdata SAF-T validering
- Få enkelt oversikt over SAF-T data

Valideringsverktøyet brukes før data sendes til skattemyndighetene for å identifisere feil eller mangler, eller når data returneres med en feilmelding. Skatteetaten har et verktøy som oppdager om det er feil i dataene og sender disse tilbake med en feilmelding. Disse tilbakemeldingene er ofte ikke veldig brukervennlige og krever tid og innsikt fra mottakerens side for å tolke dem. Det kan være en utfordring å finne data som er feil eller mangler og ikke minst å forhindre at de dukker opp igjen, dette løser valideringsverktøyet.

Les mer
Axdata Subscription
- Oversiktlig håndtering av abonnementsløsningene

Det er enkelt å holde oversikt over og håndtere de ulike abonnementsløsningene for tjenestene du leverer, eller produktene du leier ut. Løsningen dekker de aller fleste abonnementsvarianter, og med et enkelt oppsett vil du få en fleksibel og oversiktlig løsning som holder orden på alle kundene og abonnementene.

Les mer

Vi søker hele tiden nye muligheter for å gjøre din bedriftshverdag enklere og sørge for at du får bedre kontroll. Derfor har vi sterkt fokus på å utvikle løsninger som dekker behov i markedet som ikke blir ivaretatt gjennom standardløsningen i Dynamics 365. Axdata IP er våre egenutviklete løsninger for Dynamics 365 og er ferdigutviklet som et resultat av behov vi har avdekket gjennom lang erfaring fra de ulike bransjene vi opererer i og dekker hull i forretningsprosessene. Dette gjør at vi kan tilby fullkomne forretningsløsninger som skaper merverdi for deg som kunde.

Integrasjoner

Få enklere tilgang til enda mer data

Integrasjonsløsninger

Axdata Currency
- Importer oppdaterte valutakurser fra Norges Bank

Axdata Currency Import gjør det mulig og enkelt importere valutakurser fra Norges Bank til Dynamics 365 Finance. Norges Bank noterer rundt 40 valutakurser og dekker de aller fleste selskap sine behov. Registering av valutakurser er for de fleste i dag manuelt arbeid som tar tid og er forbundet med en viss risiko når dette skal overføres til Dynamics 365 Finance. Axdata Currency Import kutter ned på dette arbeidet, ved at du med et par tastetrykk enkelt kan få alle valuta oppdatert inne i applikasjonen.

Les mer
Axdata Shipment Booking
- Oversiktlig tansportbestilling mot Consignor og Unifaun

Axdata Shipment Booking gir deg en enkel og rimelig integrasjon mellom Dynamics 365 Supply Chain Management og transportløsningen. Jobber du med booking av transport vet du hvor tidkrevende og omstendelig det kan være å få oversikt over alle detaljene, organisere, bestille og følge opp i ettertid. Derfor har vi utviklet Axdata Shipment Booking for deg. En enkel, men effektiv integrasjon for alle som bruker Dynamics 365 Supply Chain Management. Axdata Shipment Booking er også en integrasjon som er enkel å implementere, for å gjøre det hele enda lettere for deg.

Les mer
Dun & Bradstreet
- Nøyaktig kreditt og Markedsinformasjon

Integrasjonsmodulen mellom Dynamics 365 og Dun & Bradstreet gjør det mulig å koble kundeinformasjonen din til Dun & Bradstreet kreditt- og forretningsinformasjon. Du kan integrere produkter som kredittinformasjon, kredittvedtak, overvåkningstjenester og Dun & Bradstreet tjenester for kundesøk i din forretningsløsning.

Les mer
Compello
- Sikker automatisering av fakturahåndtering

Med en integrasjon mellom Dynamics 365 og Compello får du en skybasert tjeneste for automatisert dokument- og fakturahåndtering som er sømløs og gjør den interne behandlingen og flyten av dokumenter sikrere, mer effektiv og brukervennlig for de som jobber med dette.

Les mer
Experian
- Kvalitetssikret virksomhetsdata og kredittopplysninger

Ser du en nedgang i salg og sliter med å treffe markedet med dine produkter og tjenester? Vår samarbeidspartner, Experian, er en internasjonal leverandør av virksomhetsdata og kredittopplysninger.

Les mer
Mark Information
- Tidsbesparende arbeidsplanlegging og tidsregistrering

ProMark er et onlinesystem til tidsregistrering og planlegging av medarbeidernes arbeidstider, hvor Microsoft Dynamics fra Axdata er integrert i deres løsning. Dette gir kunder en samlet løsning med økt forretningsmessige fordeler.

Les mer
SAP Concur Travel
- Papirløse reiseregninger

Unngå tidkrevende reiseregninger og krøllete kvitteringer. Den smidige dataintegrasjonen mellom Dynamics 365/AX og SAP Concur Travel gir deg en sikker, automatisert og papirfri end-to-end løsning.

Les mer

Bedrifter har ofte flere komplekse forretningssystemer som skal støtte den daglige driften. Da er det viktig å ha teknologi på plass som tilrettelegger for at systemene snakker sammen og gjør arbeidsdagen enklere. Gode integrasjoner bidrar til å styre dataflyten mellom mastersystemer som Microsoft Dynamics 365 til andre løsninger, og kan bidra til å effektivisere arbeidsprosessene samt minimere muligheten for manuelle feil. I samarbeid med ulike partnere har Axdata utviklet solide integrasjoner til en rekke løsninger for å imøtekomme selskapets behov. Bruk av våre integrasjoner gir en bedre dataflyt, øker effektiviteten og forenkler forretningsprosessene i selskapet.

ISV løsninger

Enkle tilleggspakker

ISV løsninger

Sanntidsrapportering i Excel
- Atlas fra Insightsoftware

Integrer data fra Microsoft Dynamics og Office med Excel. På denne måten får du muligheten til å opprette kraftige rapporter og presentasjoner uten å forlate Excel. Axdata leverer Atlas fra Insightsoftware som er det ledende finansielle rapporteringsverktøyet for Microsoft Dynamics.

Les mer
Netthandelsløsning
- Dynamicweb

Selg dine produkter via en netthandelsløsning som gir konsekvente handleopplevelser i alle kanaler og ulike enheter! I samarbeid med Dynamicweb leverer vi netthandelsløsning for Dynamics 365 som er skalerbar og passer for mindre selskap så vel som til store e-handel løsninger for både B2B/B2C og kundeportaler.

Les mer
Mobil informasjonsflyt
- Expandit

Vil ditt selskap kvitte seg med skjema som brukes til å formidle informasjon mellom utegående ansatte og kontoret? Mobile Service Management er utviklet for digitalt å støtte forretningsprosesser i Dynamics 365 der ordre er planlagt og opprettet, så blir sendt til et team eller en ansatt i feltet. Samtidig som brukeren kan registrere arbeid og på samme tid holde planleggere informert.

Les mer
Lønnssystem
- Lessor

Lessor Payroll er et komplett og integrert lønnssystem for ERP-løsningen Microsoft Dynamics. Løsningen er fleksibel, svært brukervennlig og sikrer at individuelle behov og forhold som gjelder din bedrift blir løst innenfor standardmodellen.

Les mer
Elektronisk fakturahåndtering
- ExFlow fra SignUp Software

Med Dynamics 365 Finance som ERP løsning kan det være tidsbesparende og ha ExFlow fra SignUp som EHF-løsning. ExFlow er en Microsoft godkjent Add-On løsning for elektronisk fakturahåndtering utviklet for Dynamics 365, og i motsetning til andre løsninger krever ikke ExFlow noen integrasjon.

Les mer
Digitalisering av forretningsdokumenter
- Tabellae

Tabellae AS er Nordens ledende implementeringsekspert innen Lasernet Output Management. Med Lasernet sin tette integrasjon til Dynamics 365 og AX, kan du enkelt generere data og utforme forretningsdokumenter og rapporter på en effektiv måte. Si farvel til en tung og tidkrevende dokumentgenereringsprosess med Lasernet via Axdata.

Les mer

ISV løsninger har vokst frem som en fornuftig måte å supplere Microsoft Dynamics 365 med viktige funksjoner som gjør at du kan drive din virksomhet så effektiv som mulig. Gjennom Axdata får du tilgang til nyskapende teknologi innen felt som for eksempel dokumenthåndtering og lønningssystemer med ISV løsninger utviklet for Dynamics 365. Axdata har utvalgte samarbeidspartnere som leverer noen av de beste ISV løsningene på markedet. Dette gjør at vi kan levere mer effektive forretningsløsninger med utvidet funksjonalitet og kvalitet til våre kunder.

Har du noen spørsmål rundt noen av tilleggsløsningene våre?

Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre Axdata løsninger, integrasjonsløsninger eller ISV løsninger.